today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Previše nestručnih u medijima

Elektronski i štampani mediji u javnom vlasništvu su uglavnom bazično ili osrednje tehnološki opremljeni i nedostaje poznavanje rada zaposlenih na novim platformama, istakao je Miroljub Radojković, profesor Fakulteta političkih nauka.
Na predstavljaju druge faze istraživanja „Profesija na raskršću – novinarstvo na pragu informacionog društva“, on je napomenuo da je u medijima preveliki broj zaposlenih, da su profesionalni resursi neadekvatni, kao i da postoji generacijski jaz. Radojković je dodao da se, prema indikatoru o odnosu prema državi, zapaža podela na većinu urednika koji smatraju da država treba da bude i finansijer, i manjinu koja je vidi kao „državu zaštitnika“. Kada reč o privatnim medijima, profesorka FPN Snježana Milivojević istakla je da postoje četiri različite grupe medija što se tiče tehnološke opremljenosti i osoblja. Istraživanje je sproveo istraživački tim Centra za medije i medijska istraživanja FPN u okviru Regionalnog programa podrške istraživanjima na Zapadnom Balkanu.

Izvor: Danas

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!