Predstojeća FEFA akademska godina donosi mnoge novine

Iako će globalno 2020. godina biti dominantno povezivana sa korona virusom, FEFA će je pamtiti po novoj generaciji studenata, inoviranom master programu ekonomije, saradnji sa I&F Grupom, inovacijama koje su uveli u nastavu i mnogobrojnim uspesima studenata i profesora.

Upravo to je bio povod da, zahvaljujući partnerima i kolegama iz Srpskog poslovnog kluba “Privrednik”, u skladu sa propisanim merama, obeleže početak akademske godine.

Nova generacija studenata osnovnih studija ekonomije i audio-vizuelne produkcije imala je priliku da čuje obraćanje dekana prof. dr Milana Nedeljkovića i predsednika poslovnog kluba “Privrednik” Zorana Drakulića, ali i mnoge uvažene profesore i zaposlene na FEFA fakultetu, kako bi stekli kompletan uvid u sve mogućnosti koje studije pružaju. Prof. dr. Nedeljković posebno je naglasio značaj saradnje sa I&F Grupom, usled koje će studenti FEFA biti u prilici da upoznaju i sarađuju sa eminentnim stručnjacima iz oglašivačke industrije. Prakse, studije slučaja, gostujući predavači, konferencije i takmičenja samo su neke od stvari po kojima je FEFA fakultet prepoznatljiv, a koje očekuju studente i ove godine.

Celokupan akademski program akcenat stavlja na inovacije, digitalizaciju i kreativnost, analitičnost i intenzivnu razmenu mišljenja kako bi bio relevantan i dovoljno interesantan za nove generacije. Inovirana je i sama realizacija nastave. U ovu godinu FEFA ulazi uz kombinovani/hibridni sistem nastave – studentima je omogućeno da bezbedno prisustvuju predavanjima na fakultetu, ali i da nastavu prate od kuće, putem digitalnih platformi.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari