Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Predstavnici Hemofarma, Victoria grupe i Delta holdinga na Webizu!

Na Webiz Programu poslovne edukacije, koji se održava u hotelu Galleria od 7. do 9. novembra, kao predavači će se pojaviti predstavnici kompanija Hemofarm, Victoria grup i Delta holding kao i neka od najpoznatijih imena iz oblasti internet poslovanja u Srbiji i regionu. Ovaj program predstavlja jedinstvenu priliku za privredu Subotice, okoline ali i Srbije generalno da se upozna sa najnovijim trendovima savremenog poslovanja, kao i korišćenja interneta u poslovne svrhe.
Vladimir Kovač, projekt menadžer programa edukacije povodom ovog događaja izjavio je: “Naglasili bismo predavanja Miroslava Varge i Damira Podhorskog, hrvatskih predavača iz Osijeka, koji važe za najbolje stručnjake za Googlove servise poput Google AdWords-a i Google Analytics-a, o čemu će upravo i pričati na svojim predavanjima. Kvalitetu programa predavanja veoma će doprineti predavanja predstavnika nekih od najvećih srpskih kompanija, Hemofarma, Victoria grupe, kao i Delta holdinga. Upravo će njihovi stručnjaci za digital prvog dana programa uvesti slušaoce Webiz edukacije u svet digitalnih komunikacija i online prisustva objašnjavajući im kako se planira i pravi strategija online nastupa, ali i komunicira putem digitalnih kanala.”
Uvodno predavanje održaće dr Dušan Stojaković, koordinator za održivi razvoj u Hemofarmu, a u svet digitalnih komunikacija i interneta uvešće nas uz temu „Strategija nastupa kompanije na Internetu, svetski trendovi i primeri“.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!