Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Predstavljeni rezultati projekta Zelena ideja

REGION – U klubu Pepermint održana je izložba radova projekta Zelena ideja putem kojeg je 16 hrvatskih eko proizvođača dobilo besplatne usluge marketinga i promocije od marketinških agencija okupljenih oko Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA). U skladu sa svojim potrebama, eko proizvođači dobili su pomoć od agencija u vidu dizajna ili redizajna logotipa, web stranice, ambalaže i brošura; osmišljavanja vizualnog identiteta, slogana i komunikacijske strategije, a sve kako bi postali još prepoznatljiviji i konkurentniji na tržištu.
Prilikom predstavljanja radova vođa projekta Nikola Vrdoljak izjavio je: „Smatram da smo projektom opravdali naša početna očekivanja i napravili važan korak kako bi malim eko proizvođačima pomogli da se lakše pozicioniraju i predstave svoje proizvode na tržištu. Sada se nadamo da će se i ostatak javnosti putem komunikacijskih platformi koje su marketinške agencije realizovale moći uveriti u kvalitet i posebnost proizvoda naših eko proizvođača. Takođe, nadam se da smo ovim projektom dokazali kako marketinški stručnjaci mogu pomoći plasmanu eko proizvoda i razvoju eko proizvodnje s namerom pozitivnog uticaja na ukupnu ekonomsku situaciju u Hrvatskoj.“
U sklopu izložbe radova organizovan je i eko sajam na kom su neki od eko proizvođača predstavili svoje proizvode. Nakon ove izložbe, projekti će biti predstavljeni i u okviru festivala Dani komunikacija i na Weekend Media Festivalu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!