Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Predstavljeni prvi predavači konferencije SEMPL 2013

Moto ovogodišnjeg, 15. seminara medijskih trendova je “Povedi ili odustani”. U skladu sa tom idejom, učesnici ovogodišnje SEMPL konferencije imaće priliku da se upoznaju sa inovativnim rešenjima koja otvaraju nove mogućnosti u medijskoj industriji komunikacija.
Američki TV stručnjak Todd F. Brown, će na SEMPL-u predstaviti nove mogućnosti koje interaktivna televizija nudi potrošačima i oglašivačima. Po njemu, televizijska industrija se nalazi na raskrsnici – od nekadašnjeg jednosmernog prenošenja sadržaja unapređen je u medij dvosmerne komunikacije sa potrošačima. Brown je trenutno izvršni potpredsednik za poslovni razvoj u američkoj yap.TV kompaniji, koja korisnicima uz pomoć besplatnih iPhone i iPad aplikacija omogućava komunikaciju sa prijateljima putem Facebooka i Twittera dok gledaju televizijski program.
Izvršna direktorka britanske kompanije Igniyte, koja se bavi upravljanjem online reputacijom kompanija, brendova i pojedinaca, Caroline Skipsey će baciti novo svetlo na, u mnogim slučajevima, neopravdane kritike na sadržaj koje se pojavljuju na prvoj stranici Google pretrage, a koji može uzrokovati veliku poslovnu štetu organizacijama. U okviru svog predavanja ona će objasniti kako se osloboditi negativnih postova, blogova i komentara na Google-u i društvenih mrežama.
Sempl će takođe ugostiti i Kivilcim Kayabali, partnerku u turskoj neuromarketing agenciji SalesBrain, koji se bavi primenom neuromarketinga u cilju jačanja prodaje i učinka zaposlenih i kompanije. Njeno predavanje će se bazirati na faktorima koji utiču na ponašanje u kupovini. Ona će takođe otkriti tajne o tome na koji nači potrošači donose odluke prilikom kupovine.
Primer dobre prakse predstaviće Pere Quintana, zadužen za digitalnu sliku španskog modnog brenda Desigual. Desigual je brzo rastuća kompanija koja je uvek imala značajno ograničen marketinški budžet, pa se oslanjala isključivo na sopstvenu kreativnost. Quintana će objasniti kako su razmišljanje van uvreženih okvira i digitalne komunikacije pomogli kompaniji da pridobije nove potrošače i zadrži njihovo poverenje.
Generalni direktor i vlasnica brenda Sempl Media Pool, Valerija Prevolšek, poručuje da “svi moramo da težimo razvoju, pratimo trendove i prilagodimo ih sopstvenoj realnosti. Recesija je još više smanjila marketinške budžete i otežala poslovanje, pa će nove ideje, inovativna rešenja i kreativni pristupi postati glavni pokretači ove profesije.” Valerija Prevolšek takođe dodaje: „Prošlo je mnogo vremena od kada smo morali da putujemo u druge delove Evrope kako bismo stekli znanje o medijskim trendovima. Svetski priznati predavači koje Sempl iz godine u godinu dovodi, najbolji su pokazatelj kako to više nije potrebno.“
15. Sempl će ugostiti oko dvadeset međunarodnih i regionalnih predavača. Više informacija pronađite na http://www.sempl.si/en.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

2 KOMENTARA

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!