today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Predstavljeni predavači HOWtoWOW akademije

HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) koja organizuje drugu po redu HOWtoWOW akademiju, predstavila je tri vrhunska predavača koji će voditi radionice u 2012. godini. HOWtoWOW akademija obuhvaća seriju od sedam specijalizovanih stručnih radionica za marketinške stručnjake, koje će se održavati svakog petog u mesecu od septembra 2012. do marta 2013. godine.
Prvu radionicu zakazanu za 5. septembar sa temom Prezentacijske veštine, vodiće profesionalni konsultant i trener Sam Moorthy, koji u Zagreb dolazi već drugi put zbog velikog interesa za njegovim treninizima. Tom prilikom izjavio je: „Prezentovanje je u poslu isto što i razgovor u običnom svetu. Ova prihvaćena komunikacijska metoda način je deljenja misli i predloga, nešto što uprava procenjuje pre odobrenja, jednostavan način informisanja ili brz način sažimanja rezultata poslovne godine. Postoje dva aspekta odlične prezentacije – sadržaj i način prezentovanja. Većina zna kako pripremiti dobar sadržaj, ali manjka u načinu prezentovanja pamtljivih i opojnih prezentacija. Upravo to će biti fokus moje radionice.“
Robert Shaw, predavač druge akademije na temu Marketinška metrika, koja je na rasporedu 5. oktobra, osim što je poznat kao istaknuti trener, priznati je pisac i autor knjiga poput ‘Marketing Accountability’ (1997, FT Reports), ‘Improving Marketing Effectiveness’ (1999, Economist Books) ‘Marketing Payback’ i drugih. Osim toga, osnivač je think-tank modela za uvid u poslovanje. U Hrvatsku dolazi govoriti o strukturisanju marketinških modela, planiranju i raspodeli marketinških budžeta, odabiru komunikacijskih kanala i drugim temama, a njegova je radionica isključivo interaktivna i zahteva korištenje ličnog računara.
Medijsko planiranje je glavna aktivnost u oglašivačkoj industriji zbog potrošnje velike količine novca, a dobar medijski plan omogućiće oglašivaču da postigne komunikacijske ciljeve i istovremeno izbegne nepotrebnu potrošnju novca, vremena i truda, smatra Rajna Cuculić, predavačica treće po redu radionice koja će se održati 5. novembra. Rad s najvećim globalnim oglašivačima i medijskim stručnjacima omogućuje joj da aktivno učestvuje u napretku hrvatskog i regionalnog oglašavanja u segmentu strateškog medijskog planiranja te je stoga upućena u svetske trendove, ali i domaću situaciju, što je jako važno za ovu radionicu.
Više informacija možete pronaći na www.hura.hr/how-to-wow.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!