ADBOOKA za udruženje NURDOR!

Promocija publikacije ADBOOKA, u izdanju Marketing mreže i uz podršku lista Nedeljnik, održana je na festivalu integrisanih komunikacija KAKTUS 2019. S obzirom da projekat ADBOOKA ima humanitarni karakter, publikacija se od tada nalazi u slobodnoj prodaji po ceni od 3.000 dinara po komadu, a sav novac koji se bude prikupio od prodaje 300 komada publikacije biće doniran udruženju NURDOR.

Ovom prilikom pozivamo kompanije i agencije da direktno doniraju novac udruženju NURDOR, dostave dokaz o donaciji na mejl ivana@marketingmreza.rs, a Marketing mreža će kompaniji/agenciji dostaviti određeni broj publikacija ADBOOKA.

Podaci za uplatu:
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR
Broj računa: 170-30010715000-82
Svrha uplate: donacija

Publikacija ADBOOKA namenjena je kreativnoj industriji u Adriatic region. Ovogodišnje izdanje publikacije objavljeno je pod sloganom Advertising can change the world!

U pitanju je moderna, ekskluzivna publikacija na više od 160 strana, koja će sadržati najkvalitetnije autorske tekstove, intervjue i analize iz svih oblasti integrisanih kominikacija. Počevši od ove godine, Adbooka će izlaziti jednom godišnje, a ima za cilj afirmaciju struke, isticanje talenata i potencijala, ali i edukaciju i unapređenje kreativne industrije u celom regionu.

Akcija traje do 30. novembra ili do prodaje predviđenog tiraža.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari