Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Poverenje je ključni deo građenja uspešnih odnosa

Povodom projekta #AgencyReport19, koji već drugu godinu za redom sprovodi portal Marketing mreža, pitali smo predstavnike agencija – šta za njih znači poverenje i da li danas možemo imati poverenje u agencije, klijente, medije i struku u celini. Tim povodom razgovarali smo sa Olgom Marinković, direktorkom agencije SVA.

„Poverenje je ključni deo građenja uspešnih odnosa, bili oni prijateljski, ljubavni ili poslovni. Kao i u životu: dobićeš ga, ako ga daš. Izbegavam da generalizujem i kažem da nemam poverenje u struku u celini, ali pošto je to pitanje, onda da kažem da mi smeta što je ista ta struka licemerna. Pričamo da je sve idealno, a ništa nije idealno. Ukinuli smo sopstveni ukus, zastupamo opšta mesta i još se tome divimo i govorimo kako je to super. Pa nije super. U ovoj našoj, višestruko pomerenoj i licemernoj sredini, malo kritičkog mišljenja (ili bilo kakvog mišljenja) ne bi bilo na odmet. Ali svako društvo se menja, pa čak i srpsko, pa će valjda i srpski advertajzing.“

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

  1. Naravno. Apsolutno ne bih mogao ni da zamislim da se okruzim ljudima koja ne verujem. To nisu ljudi na koje mogu da se oslonim i samim tim sa njima nista vise od povrsnih odnosa ne mogu da imam.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!