Potvrđen žiri medija ovogodišnjega BalCannesa

REGION – Najbolje projekte BalCannesa odabraće niz predstavnika oglašivača, agencija i medija iz cele regije – a medijski žiri ove godine čini četvoro stručnjaka iz regije.

Na tržištu se upravo sinergijom tri perspektive – klijenata, agencija i medija – postižu najbolji rezultati, a BalCannes je jedino takmičenje na kojem možete iz prve ruke saznati kako o vašim projektima razmišlja svaki od tri sastava žirija zasebno. Žiri je i ove godine podeljen u tri grupe, a ovo su predstavnici medijskoga žirija.

U ime medija koji aktivno prate struku najbolje od prijavljenih projekata iz regije odabraće: Boris Eftimovski, Marketing365 (Makedonija); Ivana Parčetić Mitić, Marketing mreža (Srbija); Marjan Novak, Marketing Magazin (Slovenija) i Sandra Babić, Lider Media (Hrvatska).

Osim činjenice da će žiri imati zadatak odabrati najbolji projekat u kategoriji New normal – vanredni lav za vanredne uslove, važna je ovogodišnja novost BalCannesa da svi svoje projekte mogu prijaviti besplatno – uz naknadu za učešće samo za 25 odabranih najkvalitetnijih regionalnih projekata.

Projekte je moguće prijaviti još kratko – do 4. 9. 2020., stoga popunite jednostavnu prijavu i ne propustite mogućnost da svoje lavovske projekte okrunite lavovskim statuama.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari