today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Potvrda kvaliteta od strane stručne javnosti!

Branka Batričević, Managing Director u agenciji MRM Worldwide, specijalno za Marketing mrežu govori zašto bi agencije trebale ove godine prijaviti svoje radove na BalCannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija i kreativnosti.
„Učešće na festivalima je od velike važnosti za sve nas koji se bavimo kreativnim poslom, jer je to ujedno prilika da naši radovi dobiju i potvrdu kvaliteta od strane stručne javnosti koja je od svojevrsnog značaja i nama, ali i našim klijentima. Upravo zbog toga smatram da je BalCannes odlična prilika da kreativne agencije predstave svoj rad i pokažu kvalitet, ali i odlično mesto za razmenu iskustava sa kolegama iz regiona. Pored toga, potencijalni uspeh na ovom regionalnom festivalu svakako u velikoj meri može doprineti otvaranju novih poslovnih mogućnosti.“

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!