today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Potpuno iskrena kampanja

Širom Srbije osvanuli su bilbordi i oglasi domaćeg brenda ePlaneta kojim se najavljuje internet prodavnica ovog brenda. Ono što je iznenadilo većinu jeste način na koji je brend rešio da komunicira – POTPUNO ISKRENO!

Iako oglasi ne smeju da lažu o proizvodu, između ostalog to i zakon zabranjuje, navikli smo da nam predstavljaju „ulepšanu stvarnost“. Ono što nismo navikli i što još ređe srećemo je da nam se brend obraća potpuno iskreno.

Da, i ePlaneta priznaje da to radi zbog zarade, što je i normalno, ali da nam brend kaže da nam neki proizvodi možda i neće biti potrebni, da su obezbedili besplatnu dostavu samo kako bismo posetili baš njihov portal… takve reči nismo navikli da čujemo od brendova. U vreme kada svi obećavaju „kule i gradove“, hvale se da su najbolji, da su nam baš oni neophodni, „navuku“ nas sa nekim društveno korisnim ciljem, bombarduju nas različitim marketing forama, ova kampanja predstavlja pravo osveženje.

Iza kampanje sa ponosom (iskreno) stoji tim agencije DRV.

Posetite sajt ePlaneta

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!