Postani zvaničan bloger konferencije Spark.me 2020!

REGION – Organizacioni tim konferenciju Spark.me koja je zakazana za 30. i 31. maj u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, otvorio je prijave za takmičenje za zvanične blogere konferencije Spark.me 2020. Bitno je napomenuti da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne (podkast) i video (vlog = “video blog”) zapise.

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje jeste da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na konferenciji Spark.me 2020“, da ga podeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/ambassadors/. Rok za prijavu je 29. mart. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 15. aprila na sajtu konferencije Spark.me.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u jednokrevetnoj sobi u hotelu sa četiri zvezdice „Magnolija“ u Tivtu, kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere konferencije Spark.me. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 15. maja, da aktivno izveštava u toku konferencije na društvenim medijima, da objavi jedan blog post nakon konferencije (do 05. juna) i da objavi jedan blog post do 7 dana nakon što počne prodaja promotivnih karata za konferenciju Spark.me 2021.

Više informacija na http://spark.me/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari