Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Postani stručnjak za digitalni marketing

Zbog ogromne potrebe tržišta za kadrovima u oblasti digitalnog marketinga, kao i opšteg edukovanja javnosti, asocijacija za podršku razvoju digitalnog marketinga IAB Serbia pokreće akciju „Budi profesionalac!“ tokom novembra meseca, kada će biti organizovani stručni kurseve iz digitalnog marketinga po cenama 40%-55% nižim od redovnih, saopštio je IAB Srbija.
Ova akcija predstavlja i svojevrsnu najavu edukativnih aktivnosti koje ova organizacija planira da realizuje tokom 2013. godine, kako bi tržištu omogućila kredibilan izvor obuke stručnih kadrova. (Sve informacije možete dobiti na education@iab.rs)
Sadašnji trenutak u istoriji, pored sveprisutne i osetne ekonomske krize, karakteriše i do sada nezabeležen stepen tehnološkog napretka. Internet je već odavno promenio način na koji međusobno komuniciramo i razmenjujemo informacije, a svoj neizbrisiv trag ostavio je i na tokove globalne ekonomije i sam način poslovanja (elektronska pošta, društvene mreže, internet pretraga, pametni telefoni i mobilni uređaji). Tako su i u Srbiji sve češće počeli da se javljaju oglasi za posao programera Fejsbuk aplikacija, komjuniti menadžera, Flash programera, SEM profesionalaca i sve traženijeg specijaliste za digitalni i interaktivni marketing. Poznato je takođe i da se određeni broj ljudi već duži niz godina sa uspehom bavi profesionalnim pisanjem blogova. Prilika za početak nove karijere je svakoga dana sve više i to ne samo u oblastima koje rastu na račun eksplozivnog razvoja moderne tehnologije.

Više informacija pronađite na sajtu IAB Srbija.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!