Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Poslovanje mora da bude sa „višom svrhom“

I&F McCann Grupa, kao i agencije koje posluju u njenom sastavu aktivni su članovi više poslovnih i strukovnih asocijacija čime doprinose razvoju i unapređenju poslovnog ambijenta i promociji komunikacione i kreativne industrije kao bitne delatnosti za sveukupni privredni razvoj.

Kroz ova udruženja I&F McCann Grupa, odnosno agencije u njenom sastavu kontinuinirano učestvuju u svim aktivnostima koja se tiču edukacije javnosti, regulacije i razvoja struke. Jedno od udruženja u kome je I&F McCann Grupa kroz članstvo svojih menadžera aktivna od samog nastanka je i Srpska asocijacija menadžera (SAM). Ova poslovna asocijacija usmerena je na unapređenje i promovisanje profesije menadžera u Srbiji, uz aktivan uticaj na kreatore ekonomske politike u cilju stvaranja boljih uslova za poslovanje i privredni razvoj u Srbiji.

Od ove godine I&F McCann Grupa je član Premium kluba „Prijatelji SAM“ koji predstavlja osobeni vid partnersta kroz pružanje posebne podrške razvoju asocijacije i njenih članova, a time i šire poslovne zajednice. Klub „Prijatelji SAM“ okuplja najuspešnije kompanije koje dolaze iz svih privrednih sektora poput bankarstva, konsaltinga, marketinga i PR-a, IT i telekomunikacija, FMCG i sektora usluga.

„Zajednički imenitelj kompanija koje su članovi ovog kluba je da imaju jasno izgrađene i razvijene savremene i visoke poslovne standarde i da su lideri u svojim delatnostima. I&F McCann Grupa prepoznata je kao vodeća kompanija u sektoru marketinga i komunikacija, potvrda toga je i nagrada SAM-a za Regionalni projekat godine, pa je logično da smo postali član kluba Prijatelji SAM“, ističe Tijana Škorić Tomić, izvršna direktorka I&F McCann Grupe i dodaje: „Kroz učešće u aktivnostima i radu SAM-a, prenoseći svoje najbolje prakse poslovanja i vrednosti svog korporativnog sistema, kompanije članice ovog kluba promovišu etičke principe poslovanja, podstiču dalju profesionalizaciju menadžerske struke, utiču na dalje osnaživanje i umrežavanje menadžera i tako dodatno doprinose opštem unapređenju privrednog ambijenta u Srbiji.“

Tako je I&F McCann Grupa učestvovala u Radnoj grupi za izradu nacrta Zakona o oglašavanju, a aktivno radi i na procesu Samoregulacije struke u Srbiji. Pored poslovnih i strukovnih udruženja, primetno je zastupljena na različitim skupovima, konferencijama, festivalima i manifestacijama, kao i saradnji za različitim obrazovnim i kulturnim institucijama.

“Projekti kao što su McCann Parobrodiranje koji realizujemo u saradnji sa Ustanovom kulture Parobrod, ili I&F McCann Ćošak u saradnji sa Američkim kutkom Beograd predstavljaju inovativne vidove saradnje sa širom zajednicom. Kroz ove manifestacije organizovan je veliki broj izložbi, predavanja, tribina, radionica prevashodno za mlade, studente i preduzetnike… Naš cilj je stalni rad na edukaciji kao deo planskog opredeljenja za ulaganje u razvoj struke, ali i šire društvene zajednice”, zaključuje Tijan Škorić Tomić.

Jedinstveni vid edukacije šire javnosti ostvaren je i uspešnom saradnjom sa dnevnim listom Danas gde je u okviru zajedničkog projekta “Marketing & Advertising” kroz autorske tekstove, analize i intervjue promovisana struka, kao i istaknuti pojedinci iz domena komunikacija. Posebna pažnja posvećena je aktivnostima na polju društvene odgovornosti na kome je I&F McCann Grupa samosatalno, kao i sa svojim partnerima podržala ili realizovala na desetine društveno-odgovornih i humanitarnih projekata i aktivnosti.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!