Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Portal za ljubitelje gastronomije

Jedno od novijih iznenađenja za sve one koji uživaju u pripremi ukusnih zalogaja je portal Ukusno i brzo, namenjen kulinarskim umetnicima i potpunim početnicima. Portal koji nudi savete za usavršavanje umeća u kuhinji, kao i prateću mobilnu aplikaciju, osmislio je i kreirao tim digitalne agencije Drive za klijenta Carnex. Ukusno i brzo omogućava kontinuiranu komunikaciju brenda sa korisnicima, prilagođenu njihovim potrebama, ali i savremenom užurbanom načinu života. Svi korisnici na jedan klik mogu da dobiju savet, inspiraciju ili nauče trikove velikih majstora.

Tradicionalni i recepti u trendu, trikovi za brže i uspešnije snalaženje u kuhinji i zanimljivosti iz gastronomije probudiće u svakom posetiocu portala hedonistički duh. Osim modernog dizajna i visokog kvaliteta produkcije, sajt je interaktivan i omogućava svim posetiocima da kreiraju svoj nalog, ostavljaju komentare i kreiraju sopstvenu knjigu recepata.

Zanimljivosti
Ukusne i brze recepte na portalu su podelili i poznati glumci, voditelji, blogeri i iskusni kuvari: Milan Kalinić, Milena Vasić, Zoran Kesić, Ana Ćubela i Dražen Jakopović (kuvar MK Mountain Resort-a).

Kulinarske tajne i trikovi u serijalu „Tips&Tricks“ – odnosno „Kako da..“ lakše i brže pripremite hranu ili pravilno upotrebite kuhinjske alate – pomoći će svakome da se u kuhinji oseća kao šef luksuznog restorana.

Lifestyle kategorija „Vaš kutak“ namenjena je svima koji vole zanimljivosti iz oblasti kulinarstva, pripreme i serviranja hrane, dok je sekcija „Moj Kuvar“ personalizovana i prepuštena korisniku, koji može kreirati sopstveni kuvar biranjem recepata sa sajta ili unošenjem svojih.

Koliko kuvanje može biti zabavno otkriće vam Facebook aplikacija „Začini i Zakuvaj“ u kojoj možete postaviti svoje ideje za kreiranje ukusnih obroka, dok mišem po ekranu birate sastojke ne napuštajući društvenu mrežu.

Rezultati
Portal Ukusno i brzo ima više od 600 hiljada jedinstvenih korisnika za period od godinu dana, a korisnici su otvorili preko milion i devetsto hiljada strana i posetili portal više od 800 hiljada puta.
Ukupan doseg (reach) od početka puštanja serijala „Tips&Tricks” na Facebook stranici je 504 hiljade, dok su korisnici proveli više od 3h gledajući video sadržaje. Video recepti u kojima su poznati delili svoje umeće pregledani su više od 60 hiljada puta.

Posetite sajt i saznajte zašto mu se toliko korisnika vraća svakog dana: www.ukusnoibrzo.rs/

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!