Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Politika na prodaju!

Nemački medijski koncern VAC i zvanično prodaje svoj udeo u „Politici“, pišu Večernje novosti. Prema pravu preče kupovine, svoje akcije, za koje traže 4,7 miliona evra, ponudili su suvlasniku, kompaniji „Politika“ a.d., koja do 12. aprila ima rok da se izjasni. O ponudi VAC-a govorilo se i na jučerašnjoj sednici Upravog odbora „Politike“ a.d.
– Ponuda je stigla, ali upravni odbor može samo da kaže svoje mišljenje, a odluku donosi skupština akcionara – kaže za „Novosti“ Sonja Liht, predsednica UO. – Ponuda će biti razmatrana na prvoj narednoj sednici skupštine akcionara. Ona je već bila zakazana, pa je odložena. Sledeća je, međutim, zakazana tek za 17. april, kada će rok za ponudu već uveliko da istekne.
Kao vlasnik 50 odsto akcija „Politike NM“, registrovan je „Ost holding“ sa sedištem u Beču, koji posluje u sastavu VAC-a. U ponudi o prodaji akcija navedeno je da „Ost holding“ ima novčani udeo u kapitalu „Politike“ od 15 miliona i nenovčani od 24 miliona evra. Sve to sada nudi za 4,7 miliona evra, u dve rate.

Izvor: Večernje novosti

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!