Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Pokrenuta kampanja „Isključi nasilje“!

Konferencijom za novinare, održanom u sali Narodne skupštine Republike Srbije, Ministarstvo pravde predstavilo je kampanju #iskljucinasilje, koja ima za cilj podizanje svesti o porodičnom nasilju i predstavljanju novih zakonskih mera u borbi protiv nasilja u porodici.

Namera je da se organizovanjem niza aktivnosti, kao i preko društvenih mreža i uz podršku medija podigne svest svih aktera u društvu o nasilju u porodici, kako onima koji mogu da budu ili jesu žrtve porodičnog nasilja, tako i ostvarenim ili potencijalnim počiniocima.

Jedan od prioriteta kampanje je i da se na transparentan način široj društvenoj zajednici približi pojam nasilja u porodici, kako bi umela da prepozna to nasilje i adekvatno reaguje na njega.

Snažnu podršku idejnim rešenjima i sprovođenju kampanje pružila je agencija Homepage, koja je poseban doprinos pružila izradi internet prezentacije https://iskljucinasilje.rs/. Kampanja “Iskljuci nasilje” podržana je i od strane USAID-ov Projekta za reformu pravosuđa i odgovornu vlast (JRGA), kao i od strane Svetske banke.

Partneri na projektu su Ministarstvo unutrašnjih poslova i Republičko javno tužilaštvo, a sadržaj internet prezentacije je kreiran uz podršku nevladinih organizacija. Na web sajtu posetioci se mogu informisati o problemu porodičnog nasilja, upoznati sa merama Novog zakona o sprečavanju nasilja u porodici, a za one koji žele da podrže kampanju mogu to učiniti preuzimanja logotipa kampanje, plakata ili videa.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!