Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Pokrenuta kampanja „Čitaj šta piješ“

U okviru internet portala za zdrave životne izbore mandarina.rs, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije pokrenulo je novu kampanju čiji je cilj da utiče na promenu navika i ponašanja građana u vezi sa redovnim unosom preporučenih količina vode za piće. Ova edukativna kampanja, koja ne favorizuje ni jednu flaširanu vodu na tržištu, nudi neophodne savete i podstiče na redovan unos vode adekvatnog mineralnog sastava.
Na internet portalu www.mandarina.rs nalazi se veliki broj personalizovanih preporuka kao i interaktivni kalkulator „Da li pijete dovoljno vode?“ koji, na osnovu fizičkih predispozicija, životnih navika i vremenskih uslova proračunava koliko vode je poželjno da svakodnevno unosite u organizam. Takođe, u savetniku „Voda za vaše telo“ naučićete više o načinu izbora mineralne vode koja najviše odgovara vašim telesnim i životnim potrebama. Pored toga, na sajtu mandarina.rs (u segmentu “voda” u okviru sekcije “Zdravo se hranim”), postoji niz zanimljivih i korisnih članaka kao i infografika o vodi.
Voda je osnovni sastojak tela i čini oko 60% ukupne telesne težine. Svi vitalni sistemi u telu zavise od vode. Voda odnosi toksine iz vitalnih organa, donosi hranljive materije do ćelija, hidrira kožu, održava zdravu telesnu temperaturu kao i krvni pritisak. Dnevne potrebe organizma za vodom zavise od više faktora, uključujući opšte zdravstveno stanje, nivo telesne aktivnosti kao i vremenskih uslova. Međutim, nije bitno samo koliko ste vode uneli, već je veoma važno i kakvu vodu koristite. Zbog toga i ova kampanja nosi naziv „Čitaj šta piješ“, navodi se u saopštenju.
Poznata je izreka “ti si ono što jedeš”. Može se slobodno dodati “i ono što piješ”. Kad pravilno i redovno hidriramo svoje telo, pružamo mu ono što mu treba. To je jedan od najboljih načina da budemo odgovorni prema sebi i svom zdravlju i da pokažemo ljubav prema sebi. Upravo zato je mandarina.rs odlučila da posveti deo svog prostora vodi i da pokrene kampanju “Čitaj šta piješ”.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!