Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Pokrenuta kampanja „Čitaj šta piješ“

U okviru internet portala za zdrave životne izbore mandarina.rs, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije pokrenulo je novu kampanju čiji je cilj da utiče na promenu navika i ponašanja građana u vezi sa redovnim unosom preporučenih količina vode za piće. Ova edukativna kampanja, koja ne favorizuje ni jednu flaširanu vodu na tržištu, nudi neophodne savete i podstiče na redovan unos vode adekvatnog mineralnog sastava.
Na internet portalu www.mandarina.rs nalazi se veliki broj personalizovanih preporuka kao i interaktivni kalkulator „Da li pijete dovoljno vode?“ koji, na osnovu fizičkih predispozicija, životnih navika i vremenskih uslova proračunava koliko vode je poželjno da svakodnevno unosite u organizam. Takođe, u savetniku „Voda za vaše telo“ naučićete više o načinu izbora mineralne vode koja najviše odgovara vašim telesnim i životnim potrebama. Pored toga, na sajtu mandarina.rs (u segmentu “voda” u okviru sekcije “Zdravo se hranim”), postoji niz zanimljivih i korisnih članaka kao i infografika o vodi.
Voda je osnovni sastojak tela i čini oko 60% ukupne telesne težine. Svi vitalni sistemi u telu zavise od vode. Voda odnosi toksine iz vitalnih organa, donosi hranljive materije do ćelija, hidrira kožu, održava zdravu telesnu temperaturu kao i krvni pritisak. Dnevne potrebe organizma za vodom zavise od više faktora, uključujući opšte zdravstveno stanje, nivo telesne aktivnosti kao i vremenskih uslova. Međutim, nije bitno samo koliko ste vode uneli, već je veoma važno i kakvu vodu koristite. Zbog toga i ova kampanja nosi naziv „Čitaj šta piješ“, navodi se u saopštenju.
Poznata je izreka “ti si ono što jedeš”. Može se slobodno dodati “i ono što piješ”. Kad pravilno i redovno hidriramo svoje telo, pružamo mu ono što mu treba. To je jedan od najboljih načina da budemo odgovorni prema sebi i svom zdravlju i da pokažemo ljubav prema sebi. Upravo zato je mandarina.rs odlučila da posveti deo svog prostora vodi i da pokrene kampanju “Čitaj šta piješ”.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!