Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Poklanjamo karte za predavanje Endru Kreknela u Beogradu

Portal Marketing Mreža i No Ordinary Agency vode vas 13. decembra u Zvezdara teatar na predavanje o prvim velikim zvezdama reklamne industrije, istinskim momcima s Medisona. O počecima modernog advertajzinga pedesetih i šezdesetih godina, o ljudima koji su ga stvarali i menjali, o agencijama kakve su bile i kakve bi trebale biti, govoriće jedan od najcenjenijih kreativnih direktora s obe strane Atlantika – Endru Kreknel (Andrew Cracknell).


Kreknel je autor knjige „The Real Mad Men“, istinite priče o zlatnom dobu Medison avenije i nekolicini dosetljivih momaka koji su zauvek promenili svet reklamne industrije. On je profesionalac koji je video sve, bio deo sveta u nastajanju i živi svedok vremena o kome govori. Radeći kao izvršni kreativni direktor u velikim i malim, dobrim i lošim agencijama tih godina, nije bilo medija u kojem nije radio ni kategorije proizvoda za koju nije smišljao kreativna rešenja. Pravi „Don Draper“ osvojio je gotovo sve nagrade na najvažnijim kreativnim festivalima, na kojima je često učestvovao i kao član žirija.
Na Facebook stranici Marketing mreže odgovorite na pitanje: Kako se zove agencija u kojoj rade junaci serije „Momci s Medisona“? Prvih 10 srećnika koji daju tačan odgovor osvojiće kartu za predavanje.

Predavanje počinje u 20:30h.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

 1. Dobitnici besplatnih karata su:
  1. Željko Savić
  2. Anita Kričković
  3. Ivana Mijatović
  4. Ivana Pantelić
  5. Milena Vukić
  6. Marko Prokin
  7. Dušan Vukić
  8. Miloš Knežević
  9. Dijana Nikolić
  10. Nina Aralica.

  ČESTITAMO! 🙂

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!