Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Počinje najveći regionalni internet festival!

Konferencija za medije povodom otvaranja najvećeg regionalnog Internet festivala
Web fest .ME 2012 održana je juče u prostorijama Medija centra Beograd. Konferenciji su prisustvovali Predrag Lešić, direktor kompanije DoMEn, Maja Marković, PR i medija menadžer festivala i Srđan Erceg, direktor Web Fest-a, i ovom prilikom upoznali su medije sa planiranim događajima u okviru ovogodišnjeg festivala.
Web Fest .ME 2012 je festival posvećen promociji Internet sadržaja i kvaliteta radova na globalnoj digitalnoj mreži, a nastalih u regionu. Festival je sačinjen od tri ključna dela – takmičenja za najbolji Web sajt/Web projekat čija će kruna ponovo biti gala zatvaranje u Beogradu, Web Fest .ME konferencije, koja predstavlja jedan od najvažnjihih događaja u regionu i Web-Up .ME, takmičenja za najbolji regionalni start-up čiji pobednik dobija priliku da se predstavi na TechCrunch Disrupt-u 2013.
Ove godine su na programu, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, i uopšte svemu što je WEB. Konferencija će biti održana 20. i 21. septembra u Budvi, a već su spremna zvučna imena i važni noviteti. Među govornicima naći će se neke od najvećih Internet zvezda – Norvežanin, Hakon Vium Lie, izumitelj CSS-a i CTO kompanije Opera, zatim Rajan Freitas, osnivač about.me i dizajner koji je radio UX-u MySpace-a, Karolina Rosi iz Start-Up Čile programa, te Brajan Vong, milioner od 21 godine, Rut Bur, Lead SEO kompanije SEOMoz kao i mnoge druge ključne ličnosti iz Evrope i Amerike.
„Start-up“ je bila ključna reč u 2011, a Web Fest .ME će se potruditi da nova ključna reč u 2012. postane „Web-Up .ME“, takmičenje za najbolji start-up u regionu. Najbolji na “Web-Up .ME” imaće tokom tri dana štand u Aleji preduzetnika (Start-Up Alley) u okviru TechCrunch Disrupt-a, u Njujorku 2013. godine i biće u prilici da stupi u direktan kontakt sa ozbiljnim investitorima. Svi izlagači na Aleji preduzetnika imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield takmičenja gde se bori za glavnu nagradu od 50.000 američkih dolara (USD) i priliku da ponese Disrupt Kup.
Web Fest .ME takmičenje se održava od 21. septembra do 15. novembra i svi zainteresovani moći će na sajtu www.webfest.me da slobodno prijave sajtove za koje smatraju da su najbolji. Svečana ceremonija zatvaranja, tokom koje će biti dodeljene Web Fest statuete i proglašeni pobednici, biće održana 15. novembra u Beogradu.

Foto: Medija centar Beograd

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!