Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Počinje najveći regionalni internet festival!

Konferencija za medije povodom otvaranja najvećeg regionalnog Internet festivala
Web fest .ME 2012 održana je juče u prostorijama Medija centra Beograd. Konferenciji su prisustvovali Predrag Lešić, direktor kompanije DoMEn, Maja Marković, PR i medija menadžer festivala i Srđan Erceg, direktor Web Fest-a, i ovom prilikom upoznali su medije sa planiranim događajima u okviru ovogodišnjeg festivala.
Web Fest .ME 2012 je festival posvećen promociji Internet sadržaja i kvaliteta radova na globalnoj digitalnoj mreži, a nastalih u regionu. Festival je sačinjen od tri ključna dela – takmičenja za najbolji Web sajt/Web projekat čija će kruna ponovo biti gala zatvaranje u Beogradu, Web Fest .ME konferencije, koja predstavlja jedan od najvažnjihih događaja u regionu i Web-Up .ME, takmičenja za najbolji regionalni start-up čiji pobednik dobija priliku da se predstavi na TechCrunch Disrupt-u 2013.
Ove godine su na programu, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, i uopšte svemu što je WEB. Konferencija će biti održana 20. i 21. septembra u Budvi, a već su spremna zvučna imena i važni noviteti. Među govornicima naći će se neke od najvećih Internet zvezda – Norvežanin, Hakon Vium Lie, izumitelj CSS-a i CTO kompanije Opera, zatim Rajan Freitas, osnivač about.me i dizajner koji je radio UX-u MySpace-a, Karolina Rosi iz Start-Up Čile programa, te Brajan Vong, milioner od 21 godine, Rut Bur, Lead SEO kompanije SEOMoz kao i mnoge druge ključne ličnosti iz Evrope i Amerike.
„Start-up“ je bila ključna reč u 2011, a Web Fest .ME će se potruditi da nova ključna reč u 2012. postane „Web-Up .ME“, takmičenje za najbolji start-up u regionu. Najbolji na “Web-Up .ME” imaće tokom tri dana štand u Aleji preduzetnika (Start-Up Alley) u okviru TechCrunch Disrupt-a, u Njujorku 2013. godine i biće u prilici da stupi u direktan kontakt sa ozbiljnim investitorima. Svi izlagači na Aleji preduzetnika imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield takmičenja gde se bori za glavnu nagradu od 50.000 američkih dolara (USD) i priliku da ponese Disrupt Kup.
Web Fest .ME takmičenje se održava od 21. septembra do 15. novembra i svi zainteresovani moći će na sajtu www.webfest.me da slobodno prijave sajtove za koje smatraju da su najbolji. Svečana ceremonija zatvaranja, tokom koje će biti dodeljene Web Fest statuete i proglašeni pobednici, biće održana 15. novembra u Beogradu.

Foto: Medija centar Beograd

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!