Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Počinje četvrti Social Impact Award!

Inspirisana mladim ljudima koje pokreću dobre ideje, organizacija „Razlivalište“ organizuje četvrti po redu Social Impact Award program, koji će započeti događajem u sredu, 28. februara u beogradskom StartIt centru (Savska 5), od 18 časova.

Social Impact Award program okuplja mlade inovatore koji imaju ideje, preduzetnički duh i inicijativu da naprave promene u svom okruženju, ali im je neophodna edukativna i finansijska podrška u realizaciji. U 2018. godini biće dodeljene četiri nagrade, od kojih su tri novčane u vrednosti od 1.500 EUR, a sve četiri pobedničke ideje idu na sedmodnevnu konferenciju, svih Social Impact Award pobednika iz 18 zemalja, koja se održava u Gruziji.

Ulaz na događaj je besplatan i na njemu će iskustvo o učešću u ovom programu podeliti iz prve ruke prošlogodišnji pobednici Anja Čarapić i Arsen Arsenović. Anja Čarapić je jedna od osnivačica UrbiGo pametnih vertikalnih bašti za urbane sredine, u kojima možete gajiti organsko povrće i začinsko bilje, dok je Arsen Arsenović jedan od osnivača Pirate Art-a, koji tehnikom 3D štampe kreira kozmetičke obloge za ortopedska pomagala za osobe sa invaliditetom.

„U prethodne tri godine kroz Social Impact Award radionice prošlo je oko 1.000 mladih ljudi, 66 biznis ideja je pristiglo na konkurs, 21 tim je učestvovao u intenzivnom tromesečnom programu podrške, a 11 timova je osvojilo novčanu i mentorsku podršku. Pozivamo sve mlade koji žele da prave pozitivne promene u društvu kroz biznis da se pridruže našoj zajednici“, naglasio je Miloš Paunović, osnivač i predsednik organizacije „Razlivalište“.

O važnosti podrške mladima u manjim i udaljenim zajednicama pričaće Jovana Paljić iz Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora. Sreten Vranić iz Erste Banke će predstaviti dosadašnje rezultate programa za podršku startapovima i društvenim preduzećima „Korak po korak”, a Ana Janošev će u ime „Razlivališta“ okupljene upoznati sa svim detaljima i uslovima učešća na takmičenju, predstaviti datume radionica u 13 gradova i odgovaraće na sva pitanja.

Projekat Social Impact Award sprovodi organizacija „Razlivalište“, u saradnji sa Erste Bankom, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora, Austrijskom razvojnom agencijom, Erste Fondacijom i Startit Centrima.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

2 KOMENTARA

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!