today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Počeo upis na Professional Diploma in Digital Marketing kurs!

Institut za digitalne komunikacije (DCI) upisuje prvu generaciju Professional Diploma in Digital Marketing kursa. Predavanja će početi 15. marta i održavaće se tri vikenda zaredom u prostorima Instituta.
Professional Diploma in Digital Marketing je praktičan kurs, dizajniran da vam pomogne da unapredite svoje poslovanje na internetu i povežete vašu ciljnu javnost sa svojom kompanijom, brendom, organizacijom ili idejom. Ekskluzivno dizajnirana od strane praktičara, onih ljudi koji žive i rade digitalni marketing, Professional Diploma in Digital Marketing sa sobom nosi i Digital Marketing Institute sertifikat koji je prepoznat i priznat svuda u svetu, navodi se na sajtu DCI.
Stručna diploma za digitalni marketing namenjena je onima koji su uključeni u planiranje, realizaciju ili merenje i evaluaciju efekata digitalnih kampanja, kao i za sve one koji bi voleli da nastave profesionalnu karijeru u ovoj oblasti.
Professional Diploma in Digital Marketing je akreditovana od strane Digital Marketing Institute i priznata od strane European Qualifications Framework (EQF).

Više informacija o Professional Diploma in Digital Marketing kursu pronađite na sajtu DCI.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!