today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Počele prijave za Sudnji dan 2014

REGION – Počele su prijave za Sudnji dan 2014 – nezavisni Festival kreativnih komunikacija. Sudnji dan je takmičenje u kreativnim komunikacijama koje organizuje udruženje „Boonika – platforma vizualnog dijaloga“. Primarni cilj ovog festivala je promocija autorstva i kreativnosti.
Ovaj prvi nezavisni festival kreativnih komunikacija namenjen je profesionalcima angažovanim u komercijalnom i neprofitnom sektoru kao i studentima. Festival okuplja kreativce iz raznih područja kreativnog stvaralaštva. Vrednosti na kojima je Sudnji dan utemeljen su autorstvo, nezavisnost i fair play. ‘Nezavisni’ u odrednici znači da Sudnji dan ne zavisi od moći ili profitu interesnih skupina, nego je isključivo u službi kreativnosti kao oblika ljudskog izražavanja. Najvažnije festivalske odrednice su nagrađivanje autorstva imenom i prezimenom kao i brojnost članova velikog žirija koji ocenjuje on-line, čime se osigurava nepristranost i objektivnost. Sudnji dan 2014 održaće se u sklopu Nedelje dizajna Zagreb, u aprilu ove godine u Laubi – kući za ljude i umetnost.
Za profesionalne kategorije, rad koji se prijavljuje mora biti realizovan do datuma završetka konkursa. Radovi koji se prijavljuju ne moraju nužno biti prethodno objavljeni, što predstavlja novinu na ovogodišnjem takmičenju.

Prijave radova za predselekcijsko žiriranje primaju se do 17. marta. Više informacija o način prijave i kategorijama pronađite na sajtu Sudnjeg dana.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!