today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Počele prijave za EACA Euro Effie 2012

Evropsko udruženje komunikacijskih agencija EACA, objavilo je da su otvorene prijave za EACA Euro Effie 2012, najprestižniju evropsku nagradu za tržišno-komunikacijsku efikasnost. Sve oglašivačke agencije (pa i one koje nisu članice EACA), mogu do 27. aprila da prijave svoje radove i kampanje koje su realizovane na najmanje dva evropska tržišta u 2011. godini.
Žirijem,  koji će ocenjivati pristigle radove, predsedavaće Pierre Woreczek, stariji potpredsednik za strategiju robne marke McDonald’s Europe. Ovogodišnja novost su tri nove kategorije. Prva je za farmaceutske proizvode, koja je namenjena tržišno-komunikacijskim akcijama za lekove koji se izdaju na recept. Novu kategoriju će, uz postojeće kategorije za opšte zdravstvo i lekove bez recepta, ocenjivati poseban žiri. Još dve nove kategorije su: „najefikasnija upotreba marketinga u društvenim medijima“, koju sponzoriše Facebook i „najbolji prikaz inovacije u revijalnom ili magazinskom oglašavanju“, koju sponzoriše Print Power. Žiriranje će biti obavljeno u dva dela. Prvi deo žiriranja će se odvijati isključivo na internetu gde će se odlučivati na osnovu efikasnosti zasnovanoj na strategiji, analizi ciljnog tržišta, izboru i upotrebi tržišnih komunikacija te rezultatima. U drugom delu žiriranja će se ocenjivati kreativni materijal, što će predstavljati 20 odsto konačnog rezultata.
Pobednici će zvanično biti objavljeni 19. septembra ove godine na gala dodeli nagrada u Briselu, a 20. septembra na veb stranici www.euro-effie.com.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!