today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Počela sa radom nova specijalizovana medijska agencija „Via Media reach“

REGION – Bosanskohercegovačko tržište dobilo je novu specijalizovanu medijsku agenciju koja će zasigurno poboljšati uslove poslovanja na domaćem medijskom tržištu. Agencija Via Media reach, koja je upravo počela sa radom, obezbedila je za sve svoje postojeće i nove klijente vrhunski servis medijskog planiranja, zakupa medija i evaluacije komunikacijskih kampanja.
“Integrisana rešenja uz inovativan pristup svakoj pojedinačnoj komunikacijskoj kampanji, siguran su put do uspešne komunikacije. Najviši standardi u procesima planiranja, zakupa i merenja rezultata kampanja doprineće razvoju medijskog tržišta i efikasnijim kampanjama za klijente i ciljne grupe podjednako. Naša vizija je da u naredne tri godine postanemo vodeća agencija za integrisane komunikacije u Bosni i Hercegovini. Želimo biti korisni svojim klijentima i osigurati im uspeh na tržištu. Da bi naša vizija postala stvarnost koristićemo svoje iskustvo, znanje i izvrstan servis”, kazao je direktor agencije Via Media reach Haris Kulović.
Via Media reach je specijalizovana medijska agencija koja klijentima osigurava punu podršku u domenu planiranja medijskih aktivnosti i zakupa medijskog prostora. Via Media reach omogućava sljedeće usluge: analize medijskog tržišta, analize oglašavanja konkurencije klijenta, definiranje komunikacijskih ciljeva, razvoj medijskih strategija, taktičko i strateško media planiranje, pregovori s medijima i media zakup, monitoring realizacije, post buy analize kampanja, medijski treninzi i edukacija.

Izvor: Media Marketing

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

 1. Predmet: Pismo namjere

  Poštovani, obraćamo Vam se u nadi da ćete prepoznati upravo nas kao partnera za Vaše eventualne potrebe u distribuciji i dostavi pošiljki unutar BiH i RS.
  Tvrtka „CityEXPRESS“ d.o.o. sa sjedištem u Mostaru u ulici Stjepana Radića 70 b , registrirana je za pružanje kurirskih usluga , usluga razmjene dokumenata i drugih vrsta dostave , hitne gradske i hitne međugradske dostave dokumenata ,paketa i raznih vrsta pošiljki, tvrtka posjeduje vlastiti, moderni vozni park koji je u mogućnosti odgovoriti na sve Vaše zahtjeve.
  Svaka uspješna kompanija u svrhu olakšavanja vlastitog poslovanja, a time i osiguravanja uspjeha u današnjem užurbanom okruženju postaje korisnikom logističkih usluga koje joj omogućuju brzo i efikasno poslovanje i poslovnu komunikaciju.
  Naše poslovnice se nalaze u Mostaru, Vitezu, Sarajevu, Doboju i Banja Luci, što nam osigurava prikup i isporuku na cijelom teritoriju BiH.
  Svi gore navedeni podaci potvrđuju naše ozbiljne namjere da poslovnim partnerima i korisnicima naših usluga pružimo sigurnu, kvalitetnu i nadasve brzu uslugu .

  Mi smo za Vas napravili prijedlog cijena :

  TEŽINA POŠILJKE CIJENA
  10 kg 8,00
  20 kg 10,00
  30 kg 12,00
  50 kg 17,00
  75 kg 25,00
  100 kg 45,00
  *isporuka u roku 24 sata
  * cijene su izražene bez PDV-a
  *najveća težina 1 paketa je 50 kg
  *navedene cijene važe za jedno istovarno mjesto
  *sve dodatne usluge vršimo na upit

  Nadamo se da ćete i za ostale Vaše potrebe kontaktirati našu tvrtku i da ćemo našom kvalitetom usluge opravdati Vaše povjerenje.

  Radujemo se suradnji s Vama i srdačno Vas pozdravljamo!

  Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj 036-320 220 ili besplatni info. broj
  080 080 004

  Srdačan pozdrav!
  Direktor
  Radica Bošnjak

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!