Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Počela registracija za Tvitomaniju!

Druga regionalna konferencija o društvenim mrežama Tvitomanija biće održana od 12. do 15. juna u Portorožu, a svi zainteresovani mogu da se registruju na zvaničnoj stranici www.tvitomanija.me.
U saradnji sa firmom Coca-Cola omogućeno je da svako ko se bude prijavio za ovu konferenciju donira jednu fudbalsku loptu nekoj od kola u Srbiji, navodi se u saopštenju.
Tvitomanija je namenjena svim pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičih medija, preduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu interneta. Prošlogodišnja Tvitomanija okupila je vie od 500 ljudi u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, a vie od 100 predavača je učesnicima pružilo više od 50 sati edukacije o inovacijama koje nam donosi internet.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!