today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Pobednik uzima Zemlju!

Momci maskirani i u crnim odorama sa kapuljačama, koji su se pojavili na tribinama na utakmicama Čelsija, Bajern Minhena i Juventusa, zapravo su deo reklamne kampanje. U pitanju je kompanija Samsung, koja sponzoriše navedene klubove, a u celu kampanju je uvukla i proslavljenog nemačkog fudbalera Franca Bekenbauera.
Nemac je javnosti saopštio da su mu se obratili vanzemaljci, koji žele da igraju fudbal, i ukoliko pobede ekipu naše planete, uništiće Zemlju. Nekoliko dana ranije se pojavio se i natpis “Pobednik uzima Zemlju” (#thewinnertakesearth). Sve do sada je bio “tizer”, odnosno mamac za nastavak kampanje. Više će biti poznato od 1. novembra, a “Samsung” je ovim gerila marketingom bukvalno privukao pažnju celog sveta.

Izvor: Telegraf

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!