today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

PIAF: Veliki uspeh kreativnih direktora agencije Saatchi & Saatchi

SVET – PIAF (Prague International Advertising Festival) objavio je listu 250 najboljih kreativnih direktora širom sveta. Dvanaesto mesto na ovoj listi dele tri kreativna direktora iz beogradske agencije Saatchi & Saatchi – Veljko Golubović, Dragana Petković i Žarko Veljković, što predstavlja veliki uspeh srpske marketinške industrije.

„Ovo je zajednički uspeh, uspeh srpske kreativnosti! Poslednje dve godine Saatchi Beograd dobio je veliki broj najvećih svetskih priznanja, ali to i nije izuzetak u istoriji naše industrije. Ono što je izuzetak i što me posebno raduje, što su se tokom obe godine, a i danas, iskrenim čestitkama pridruživale i kolege iz drugih agencija (i to baš onih najkreativnijih). Svi znamo da je u Srbiji mnogo lakše naći nekoga da žali sa i za tobom, nego da se sa tobom raduje! Međutim, svakog dana ima sve više pozitivnih primera, a talenata je uvek bilo… I baš zato mogu slobodno da kažem – Ja verujem u Srbiju! i ponovim ono što sam nekoliko puta već rekao – Srbiji nije potrebno re-brendiranje, već re-verovanje (re-believing)! Ako mi ne budemo verovali u sebe, niko drugi neće! Sutra je novi dan…“, rekao je Miša Lukić, osnivač i vlasnik marketinške agencije Leo Burnett.

Na PIAFYS  listi nalaze se najuspešniji kreativni direktori širom sveta, koji su postigli vrhunske rezultate na najvažnijim svetskim oglašivačkim festivalima (Cresta Awards, Eurobest, Europe Cristal, Epica, Golden Drum, LIAA, Loerie, MIAF, Spikes Asia). Festivali širom sveta podeljeni su u tri kategorije, a svaka nagrada nosi određeni broj bodova. PIAFYS lista sačinjena je isključivo na osnovu javno dostupnih informacija o nagradama i kreativnim direktorima koji su zaslužni za njih.

Kompletnu PIAFYS listu za 2013/14. godinu pogledajte na http://www.piaf.cz/PIAFYS/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!