Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Peter Hinssen na SEMPL 2018.

SEMPL, najveća regionalna konferencija iz oblasti trendova u marketingu, medijima i komunikacijama, ove godine obeležava dvadeset godina i 29. i 30. novembra u GH Bernardin u Portorožu ponovo će privući više od 1.200 stručnjaka medijsko-komunikacione struke.

Valerija Prevolšek, predsednica SEMPL-a i direktorka Media Poola, najavljuje da će i 20. godišnjicu konferencije obeležiti pažljivo odabrani govornici: „Program je onaj deo SEMPL-a, kojim svake godine ugađamo našim učesnicima i zahvaljujući kome smo zaslužili ugled jednog od najkvalitetnijih događaja u ovom delu Evrope. Naravno, želimo da 20. rođendan proslavimo ne samo simbolično, već i sa dodatnim sadržajima.“

Dodatne sadržaje u programu, koje obećava Prevolšek, organizatori najavljuju već sa prvim potvrđenim govornikom. Radi se o harizmatičnom vizionaru, kog još nismo imali priliku da čujemo u regionu. Belgijanac Peter Hinsen (Peter Hinssen) redovno se pojavljuje kao gost na najvećim konferencijama i forumima tehnoloških velikana, kao što su Google, Microsoft i Apple, a njegova poslednja knjiga Dan posle sutra (The Day After Tomorrow) našla se na listama najboljih knjiga u oblasti biznisa protekle godine.

Hinsen, koji važi za izuzetnog poznavaoca tehnoloških trendova i uticaja na budućnost organizacija i poslovne modele, na SEMPL-u će govoriti o tome kako se snaći u svetu brzih promena. Savetovaće kako promeniti postojeće poslovne strukture i razmišljanja za postizanje uspeha i rast u ekosistemima, koji se tek rađaju.

Sirene kao ilustracija usklađenosti između forme i sadržaja
Simbol 20. SEMPL-a je sirena; popkulturna interpretacija mitoloških bića koje su brodove mornara pesmom privlačile na hridi. Tokom dvadeset godina postojanja SEMPL, koji osim forme u fokus sve vreme stavlja pre svega sadržaj, morao je da ispliva na površinu u moru brojnih priznatih marketinških događaja.

„Za dobro sveobuhvatno iskustvo forma i sadržaj moraju ići ruku pod ruku. Privlačna forma nas doduše može brzo zavesti, ali ako u sebi ne krije pravi sadržaj, dobar prvi utisak može lako da se izgubi,“ komentarisali su idejni koncept vizuelnog identiteta konferencije u oglašivačkoj agenciji Futura DDB. Kako dodaju, za razliku od mita, na obali SEMPL-a nećete naleteti na hridi.

U okviru konferencije SEMPL i ove godine će nagradama Sempler biti ovenčana najveća medijska dostignuća u regionu. Osim toga biće imenovan već četvrti medijski menadžer godine, koji će se u elitnom klubu nosioca tog priznanja pridružiti Pavlu Vrabecu, Marku Kolblu i Petru Franklu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!