Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Partnerstvom do izvoza kreativnih ideja

Potpisivanjem ugovora o partnerstvu sa zagrebačkom agencijom „Bruketa&Žinić OM“, mlada beogradska agencija „Popular“ dobila je priliku da izađe na druga tržišta u regionu, ali i u dalekom Azerbejdžanu, gde „Bruketa&Žinić OM“ imaju svoje predstavništvo.
„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u Popularu pronašli izuzetnu grupu mladih talentovanih kreativaca čije će ideje, znanje i talenat ojačati naše zajedničko poslovanje na svim tržištima. Radujemo se zajedničkoj saradnji, posebno na projektima kojima pokušavamo da uđemo i na izazovna tržišta na kojima još nismo prisutni, poput austrijskog“, rekao je Davor Bruketa, kreativni direktor agencije „Bruketa&Žinić OM“.
„Ulazak agencije Bruketa&Žinić OM u našu vlasničku strukturu nije samo prilika za proširenje našeg poslovanja, nego i prilika za razmenu znanja, posebno na području strateškog planiranja i produkcije. Verujemo u merljivu, efikasnu kreativnost u oglašavanju i sada nam je dostupan niz originalnih alata, razvijenih u agenciji Bruketa&Žinić OM, koja je osvojila brojne Effie nagrade kojima se nagrađuje marketinška efikasnost“, izjavio je Boris Marčetić, osnivač agencije „Popular“ iz Beograda.
„Popular“ i „Bruketa&Žinić OM“ agencije su koje se bave offline i online tržišnim komunikacijama, brendingom i dizajnom. Zajedno s digitalnom agencijom „Brlog“, brending konsultantima „Brandoctor“ i „shop concept“ studiom „Brigada“, čine grupu međusobno povezanih agencija u kojima oko 70 stručnjaka za tržišne komunikacije servisira klijente iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Azerbejdžana.
U portfoliju grupe nalaze se projekti za desetine različitih klijenata poput slovenačkog Uniona, hrvatskih TDR-a, Podravke, Kraša, Agrokora i Atlantic grupe, Državne lutrije Srbije, regionalnog Avona, Triglav osiguranja, azerbejdžanskih Nar mobile-a i Pasha banke, ukrajinskog Freshtela ili libanskog Hijack Byejack-a.
Samo u proteklih nekoliko godina agencije su osvojile brojne nagrade poput 12 Effie nagrada za marketinšku efikasnost, dva puta su nagrađeni za najbolji internet marketing u regionu, zatim na Art Directors Club New York, Epica, Clio, Red Dot, New York Festivals, Pentawards itd.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!