today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvorene rane prijave za festival White Square

SVET – Otvorene su rane prijave za ovogodišnju sezonu Međunarodnog festivala oglašavanja i marketinga White Square, jednog od najvećih festivala kreativnosti u istočnoj Evropi.

Festival ove godine ulazi u 14. godinu održavanja, a na konkurs za nagrade svake godine pristigne preko 1.000 prijava iz zemalja sveta.

Festival organizuje ACMA (Belorusko udruženje agencija za tržišnu komunikaciju i marketing) uz podršku EACA-e (Evropske agencije udruženja za tržišno komuniciranje) te regionalnih i međunarodnih masovnih medija u oblasti oglašavanja i marketinga.

U 2022. godini White Square će se održati od 8. do 10. juna, a na rasporedu su takmičenje te business i edukacijski programi. Ove godine u program takmičenja ulazi 32 kategorije. Planirano je sedam stručnih žirija u čijim je sastavima 70+ međunarodno priznatih, visoko kompetentnih i nagrađivanih stručnjaka.

Business i edukacijski programi održaće se u obliku predavanja vodećih stručnjaka u kreativnoj industriji iz 30+ zemalja u online formatu. Vrhunac je programa gala večera uz svečanost dodele nagrada, koja će se održati 10. juna.

Više informacija dostupno je na sajtu adfest.by

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!