today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvorene prijave za the! award, najbolje komunikacijske projekte u regionu

REGION – Hrvatska udruga za odnose s javnošću otvara prijave za the! award, kojom se ocenjuju najbolji komunikacijski projekti u regionu. Mogu se prijaviti agencije, korporacije, nevladin sektor i javne ustanove iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine najkasnije do 2. oktobra u 18 sati. Mogu biti prijavljene sve kampanje realizovane tokom 2022. godine koje mogu biti lokalne, ali i međudržavne. Najbolje komunikacijske projekte biraće stručni žiri sastavljen od po tri predstavnika država učesnica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijave su otvorene u devet takmičarskih kategorija: za odnose s javnošću u ustanovama, udruženjima i nevladinim organizacijama, za odnose s javnošću za velika, mala i srednja trgovačka društva, društveno odgovorno poslovanje, unutrašnju komunikaciju i kriznu komunikaciju, političku i digitalnu komunikaciju i komunikaciju događaja.

„Vreme je da krenemo intenzivnije raditi na razmeni znanja i iskustava na regionalnom nivou, jer smo istovremeno malo i veliko tržište. Velika je potražnja za komunikacijskim savetnicima, koji u svetu stalnih promena moraju svoja znanja kontinuirano nadograđivati i širiti kako bi zauzeli ulogu koju zaslužuju, a to je strateško savetovanje čelnika kompanija, organizacija i tela javne vlasti. Upravo su razmena znanja i iskustava najveća vrednost the! award-a“, poručuje Mario Aunedi Medek, predsednik Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Ovo je treća godina da će se dodeljivati the! award, a na prošlogodišnje takmičenje pristiglo je 19 prijava iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Iz HUOJ-a ističu kako ovom nagradom žele usmeriti struku odnosa s javnošću na izvrsnost te očekuju da će posredno doći do razmene iskustava, znanja, praćenja trendova, a iz kojih kao struka možemo učiti.

Materijale potrebne za prijavu potražite na: www.huoj.hr

 

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!