Otvorene prijave za takmičenje Young Lions Croatia 2020

REGION – Takmičenje koje mladim hrvatskim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a zatim i najbolji na svetu, ove godine predstavlja Young Lions School – celodnevni program edukacija uz vrhunske mentore, takođe iz Kana.

Potpuno odvojeni od svojih kolega, izolovani od saveta mentora i saradnika kao i dodatnih inputa klijenata, takmičarski timovi perspektivnih mladih profesionalaca do 30 godina boriće se za titulu najboljih u Hrvatskoj te vrednu nagradu odlaska na najveće svetsko takmičenje kreativnosti Cannes Lions, gde imaju priliku da postanu i najbolji na svetu.

Organizatori će Kan mladim lavovima dovesti i u Rovinj, gde će prvi put biti predstavljen Young Lions School– celodnevni program radionica, predavanja i mentoringa s vrhunskim svetskim stručnjacima, koji će biti dostupan samo takmičarima Young Lions-a. Ovaj novi program održaće se u sklopu predstojećih Dana komunikacija, a najtalentovanijim mladim pojedincima omogućiće priliku za deljenje znanja i usavršavanje kako bi dodatno izbrusili svoje veštine te postali još konkurentniji.

Prijave su otvorene, a timovi se mogu takmičiti u pet kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR, zavisno od specijalizacije i stručnosti samih takmičara. Takmičenje će trajati 24 sata, održaće se u Zagrebu 20. marta, a pobednici će biti proglašeni 4. aprila na svečanoj dodeli nagrada na Danima komunikacija.

„Nemojte se dvoumiti ni sekunde, napravite to! Već vam takmičenje u Zagrebu pruža neko novo i drugačije iskustvo, ali i nova poznanstva i druženje s kolegama. A one koji oduševe projektom i osvoje žiri čeka prilika života. Cannes je stvarno nešto što ćete zauvek pamtiti!”, poručuju pobednice Young Lions Croatia 2019 Ana Tavić i Martina Ukić iz agencije Studio Sonda.

Osim odlaska u Kan, dodatno zadovoljstvo timovima pruža i humanitarni karakter takmičenja – kreirana rešenja se bez naknada ustupaju neprofitnoj organizaciji. Na pozitivnu lokalnu promenu takmičenja ukazuje i činjenica da je reč o hrvatskom klijentu.

Više informacija možete pronaći ovde.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari