Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Otvorene prijave za takmičenje Young Lions Croatia 2020

REGION – Takmičenje koje mladim hrvatskim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a zatim i najbolji na svetu, ove godine predstavlja Young Lions School – celodnevni program edukacija uz vrhunske mentore, takođe iz Kana.

Potpuno odvojeni od svojih kolega, izolovani od saveta mentora i saradnika kao i dodatnih inputa klijenata, takmičarski timovi perspektivnih mladih profesionalaca do 30 godina boriće se za titulu najboljih u Hrvatskoj te vrednu nagradu odlaska na najveće svetsko takmičenje kreativnosti Cannes Lions, gde imaju priliku da postanu i najbolji na svetu.

Organizatori će Kan mladim lavovima dovesti i u Rovinj, gde će prvi put biti predstavljen Young Lions School– celodnevni program radionica, predavanja i mentoringa s vrhunskim svetskim stručnjacima, koji će biti dostupan samo takmičarima Young Lions-a. Ovaj novi program održaće se u sklopu predstojećih Dana komunikacija, a najtalentovanijim mladim pojedincima omogućiće priliku za deljenje znanja i usavršavanje kako bi dodatno izbrusili svoje veštine te postali još konkurentniji.

Prijave su otvorene, a timovi se mogu takmičiti u pet kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR, zavisno od specijalizacije i stručnosti samih takmičara. Takmičenje će trajati 24 sata, održaće se u Zagrebu 20. marta, a pobednici će biti proglašeni 4. aprila na svečanoj dodeli nagrada na Danima komunikacija.

„Nemojte se dvoumiti ni sekunde, napravite to! Već vam takmičenje u Zagrebu pruža neko novo i drugačije iskustvo, ali i nova poznanstva i druženje s kolegama. A one koji oduševe projektom i osvoje žiri čeka prilika života. Cannes je stvarno nešto što ćete zauvek pamtiti!”, poručuju pobednice Young Lions Croatia 2019 Ana Tavić i Martina Ukić iz agencije Studio Sonda.

Osim odlaska u Kan, dodatno zadovoljstvo timovima pruža i humanitarni karakter takmičenja – kreirana rešenja se bez naknada ustupaju neprofitnoj organizaciji. Na pozitivnu lokalnu promenu takmičenja ukazuje i činjenica da je reč o hrvatskom klijentu.

Više informacija možete pronaći ovde.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!