Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Otvorene prijave za takmičenja IdejaX i Mixx

Strukovna udruženja HURA i IAB Hrvatska pozivaju stručnjake iz komunikacijske industrije da prijave projekte na nacionalno takmičenja.

S ovogodišnjim festivalom Dani komunikacija ponovno se otvara prilika za prijavu kreativnih projekata i digitalnih kampanja kojima se agencije i kompanije posebno ponose. Nacionalno hrvatsko kreativno takmičenja IdejaX nagrađuje najoriginalnije ideje koje su jedinstvene i pomeraju granice, nezavisno od vrste medija u kojem su realizovane, dok se s druge strane u sklopu takmičenja MIXX dodeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama u oblasti tržišnih komunikacija.

Pobednici oba takmičenja biće proglašeni na dodelama nagrada najboljim agencijama i oglašivačima u industriji na Danima komunikacija u Rovinju od 12. do 15. aprila 2018. godine.

Više informacija o takmičenjima:

• IdejaX
IdejaX je najveće hrvatsko takmičenja na kojem se godinama uspešno takmiče kako velike, tako i male agencije sa svojim kreativnim idejama za koje mogu osvojiti zlatne, srebrne i bronzane IdejeX. U cilju unapređenja ovog takmičenja, ove godine će uz IdejuX biti stavljen poseban naglasak na neutralnost prilikom ocenjivanja te praksu žiriranja koja prati velike svetske festivale poput Cannes Lionsa ili Eurobesta, a kojom se želi podići kvalitet IdejeX. Žiri se sastoji od visoko kvalifikovanih kreativaca koji dolaze iz najboljih hrvatskih agencija prema plasmanu na IdejiX prošle godine. Organizator takmičenja je HURA, a prijave su otvorene do 20. marta 2018. godine. Pravilnik je objavljen na linku danikomunikacija.com/hr/natjecanja/idejax

• Mixx
MIXX takmičenje rađeno je po međunarodnoj licenci IAB-a, a u sklopu njega se dodeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama u oblasti tržišnih komunikacija. Kriterijumi ocenjivanja uključuju kreativnost, strategiju, sprovođenje i korišćenje medija i postignute rezultate. Svi kriterijumi su podjednako važni za donošenje konačne ocene i izbor pobednika. Žiri se sastoji od profesionalaca iz svih segmenata digitalne industrije – strategije, kreative, produkcije i zakupa medija. Organizator takmičenja je IAB Hrvatska, udruženje za interaktivni marketing, a prijave su otvorene do 8.3.2018. godine. Pravilnik Mixxa nalazi se na linku danikomunikacija.com/hr/natjecanja/mixx

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!