Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvorene prijave za studentsko takmičenje IdejaXica

REGION – Juče su otvorene prijave za treće izdanje IdejaXica, studentsko takmičenje koje se održava u sklopu festivala Dani komunikacija, festivala marketinških komunikacija u Hrvatskoj.
IdejaXica je projekt namenjen studentima i budućim generacijama marketinških stručnjaka koji im omogućava da se takmiče na primeru realnog zadatka iz prakse. Zadatak ovogodišnjeg takmičenja je osmišljavanje kreativne, inovativne i neuobičajene marketinške strategije za savršenu telekom ponudu usmerenu prema studentima za klijenta VIPnet d.o.o.

„Ovogodišnjim takmičenjem IdejaXica pred studente smo postavili pravi marketinški izazov na kojem će imati priliku demonstrirati svoje znanje i kreativnost. Studenti će uz osmišljavanje ponude naših proizvoda imati mogućnost da predlože i marketinšku komunikaciju koja treba biti nestandardna, inovativna i drugačija. Veliku važnost posebno će imati njihove ideje za korištenje neuobičajenih kanala komunikacije ili netipično korištenje uobičajenih kanala. Pobjednički tim ili osobu čiji rad bude proglašen najboljim nagradićemo novom generacijom tableta – Vipme Lenovo IdeaTab A5500“, izjavila je predsednica žirija Ivana Galić, rukovodilac marketinških komunikacija Vipneta.

IdejaXica ove godine donosi nekoliko značajnih unapređenja. Svi studenti i članovi tima koji prijave radove na IdejuXicu, ove godine dobijaju besplatnu kotizaciju za učešće na festivalu. S ciljem podsticanja zapošljavanja studenata planira se pokretanje online zone mladih talenata na portalu Posao.hr koja će najboljim studentima takmičenja poslužiti kao platforma za predstavljanje potencijalnim poslodavcima. Unesene su izmene i u sistemu žiriranja pa će ove godine stručni žiri koji čine vrhunski stručnjaci iz oblasti marketinga, ocenjivati radove i birati finaliste, dok će o pobedniku odlučivati klijent, odnosno Vipnet. Finalistima takmičenja uz kotizacije će biti osiguran i smeštaj u Rovinju za vreme trajanja Dana komunikacija.
Na takmičenje se mogu prijaviti studenti koji studiraju u Hrvatskoj i studenti koji imaju hrvatsko državljanstvo, a studiraju u inostranstvu. Radovi se mogu predati do 15. aprila 2014. putem adrese elektronske pošte: idejaxica@idejax.com.

Više informacija na: danikomunikacija.com

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!