test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvorene prijave za strukovnu EAC sertifikaciju

REGION – Otvorene su prijave za Evropski oglašivački sertifikat (EAC), jedini evropski sertifikacioni program stručnog usavršavanja mladih profesionalaca iz oglašivačkih agencija u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni program dostupan je članovima Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) koja sprovođenjem ovog programa želi uticati na podizanje nivoa stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje među mladim kadrovima u Hrvatskoj.
Reč je o jedinom programu za marketinško strukovno sertifikovanje u Hrvatskoj koji je priznat kao relevantno sredstvo vrednovanja u celoj Evropi. Kroz EAC program polaznici stiču teoretska i praktična znanja vezana za tržišne komunikacije koja će moći primeniti u svom svakodnevnom radu. Program je osmišljen u skladu s trendovima modernog obrazovanja pa će se pohađati online i to potpuno besplatno, kako bi bio dostupniji što većem broju osoba. Uključuje e-nastavu, video obuke, kvizove znanja, diskusije i zadatke. Obuhvata šest različitih tematskih modula: oglašavanje i komunikacija u kontekstu, upoznavanje klijentovog poslovanja, klijentov kreativni i medijski brief, kreativnost i kreativni razvoj, razumevanje medijskih kanala te realizacija kreativnih ideja. Polaznici koji uspešno završe EAC program, stiču EAC sertifikat koji je priznat i odobren kao relevantno sredstvo vrednovanja u celoj Europi.

“Mi u HURA-i smo ponosni što svojim članicama možemo ponuditi ovakav tip edukacije koji omogućava standardizaciju i usklađivanje znanja naših mladih profesionalaca s evropskim standardima. Dodatnu težinu daje mu činjenica da su ga kreirale dve središnje strukovne organizacije u Evropi – IPA (Institut praktičara oglašavanja) i EACA (Evropsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje), sve to uz potporu Evropske komisije. U prilog njegovom uspehu govori i činjenica da je prošlogodišnjem testiranju pristupilo preko hiljadu mladih marketinških profesionalaca iz 30 zemalja, uključujući i Hrvatsku”, izjavila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorka HURA-e.

Program se sastoji od 25-30 sati besplatne online edukacije, nakon čega polaznici mogu pristupiti plaćenom ispitu koji će se održati 10. aprila 2014. Za više informacija i prijavu posetite www.eaca.be/certificate ili sajt HURA-e.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!