Otvorene prijave za Spark.me startup takmičenje

REGION – Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 26. i 27. maja u Budvi (uz seriju specijalizovanih radionica zakazanih za 25. maj), otvorio je prijave za Spark.me 2018 startap takmičenje. Pobednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svetskim investitorima i medijima
u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz celog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku sveta. Dosadašnji pobednici Spark.me startap takmičenja su Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013). Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2016. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara.

Sve što je potrebno da zainteresovani startapovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu na adresi http://spark.me/2018/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 10. maj 2018. godine. Spisak 10 najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 17. maja, na zvaničnom sajtu konferencije.

Pobednički startap će dobiti priliku da ostvari svoj san i da, od 05. do 07. septembra 2018. godine u San Francisku, predstavi svoju ideju investitorima iz celog sveta – dobiće dve povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smeštaj za tri dana za dve osobe, dve karte za konferenciju TechCrunch Disrupt San Francisco 2018 i zakupljen štand u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika”. Konferenciju TechCrunch Disrupt poseti više od 10.000 učesnika i 400 medija, dok je „Aleja preduzetnika“ izložbeni prostor koji okupi preko 1.200 startapova, koji posećuju vodeći američki i svetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspešan posao.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari