Otvorene prijave za novo izdanje Evropskog oglašivačkog sertifikata!

REGION – Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) otvara prijave za novo izdanje Evropskog oglašivačkog sertifikata / European Advertising Certificate (EAC), jedinog programa za strukovno sertifikovanje mladih profesionalaca iz oblasti tržišnih komunikacija u Hrvatskoj koji je priznat i odobren kao relevantno sredstvo vrednovanja na međunarodnom nivou.
Ovogodišnje izdanje EAC-a donosi poboljšan i unapređen program s naglaskom na strateško planiranje i kreativnost te mogućnost pristupa predavanjima putem mobilnih telefona.
EAC program edukacije nudi širok i opšti uvod u tržišne komunikacije za agencijske početnike te im omogućava usvajanje teorijskih i praktičnih znanja koja su primenjiva u svakodnevnom radu. Cilj programa nije samo učenje nego i inspirisanje jer polaznike nastoji podstaknuti na dublje razumevanje komunikacijskog procesa i tržišnog okruženja. Program je u potpunosti prilagođen polaznicima te se bazira na interaktivnim sadržajima kao što su e-nastava, video sadržaj, kvizovi znanja, diskusije i praktični zadaci.
„U Hrvatskoj je EAC program dostupan isključivo članovima HURA-e koja sprovođenjem ovog jedinstvenog programa želi omogućiti usklađivanje znanja naših mladih profesionalaca s evropskim standardima, podići nivo stručnosti u agencijama i osigurati uslove za bolji tržišni standard“, izjavila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorka HURA-e.
Program se sastoji od 30-35 sati besplatnih online predavanja što ih čini dostupnima velikom broju mladih profesionalaca. Nakon toga polaznici mogu pristupiti ispitu kojim se stiče EAC sertifikat, a koji će se održati 26. marta 2015. godine.

Za prijave i više informacija posetite http://certificate.eaca.eu/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari