Otvorene prijave za nagrade SPORTO 2020!

REGION – U ovim nesigurnim i prelomnim vremenima kada se sve menja na način koji nismo mogli ni zamisliti, važnije je nego ikad zajedno raditi na isticanju i nagrađivanju projekata, kompanija i sportskih organizacija koje su najbolje snašli u ovoj situaciji, naučili nešto iz nje, a možda čak i nekome pomogli usput.

Zato su i ove godine tradicionalno otvorene prijave za SPORTO nagrade, koje svake godine nagrađuju najbolje primere dobre prakse na polju sponzorstva, (digitalne) komunikacije i marketinga u sportu u Sloveniji i zemljama u regionu. Izbor najboljih marketinških praksi iz sveta sporta i sponzorstava odvija se u okviru međunarodne SPORTO konferencije. Konferencija će se održati u četvrtak i petak, 21. i 22. januara 2021. godine, prvi put u virtualnom obliku.

Nagrade SPORTO sjajna su prilika za brendove, nosioce prava i agencije da dobiju profesionalna priznanja u sektoru koji se neprestano razvija, a najbolji sponzorski projekti dobijaju ulaznicu za panevropsko takmičenje „ESA Best of Europe“.

Prijavljene projekte ocenjivaće međunarodni žiri kojim će predsedavati predstavnik Evropskog udruženja sponzora, a ove će godine među članovima biti i mnogi drugi renomirani stručnjaci iz sveta marketinga, sponzorstva i digitalne komunikacije.

Međunarodni partner SPORTO nagrada je Evropsko udruženje sponzora (ESA), a u Sloveniji Društvo za marketing Slovenije (DMS). Sve informacije i upute za prijavu dostupne su na web stranici SPORTO Awards.

Prijave će biti otvorene do 27. novembra. Više informacija na http://www.sportoawards.si/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari