Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvorene prijave za Golden Drum 2021

REGION – Organizatori Golden Drum otvorili su prijave za dodelu nagrada. Nova struktura takmičenja koja uvodi sekcije One-Channel, Omni-Channel, Craft i Creative Business Excellence Drum, kao i posebne grupe koje prikazuju lokalni duh, radove u korist dobrobiti društva, kao i radove nastale kao odgovor na pandemiju korona virusa, osmišljena je da nagradi najbolje kreativce i kreativna poslovna rešenja.

Miha Bevc, direktor takmičenja rekao je: „Posle izazovne godine za našu industriju – i svet uopšte – svi smo morali da se zaustavimo na trenutak i razmislimo o našim daljem putu. U Golden Drum-u smo iskoristili godinu da ponovo izgradimo takmičenje iz temelja, tako da je pogodnije za trenutne i buduće komunikacijske trendove. Preoblikovali smo i udvostručili broj žirija – sa dva na četiri. Sekcije, grupe i kategorije su takođe obnovljeni: sada uključuju Creative Business Excellence Section i Covid-19 Group, poslednju sa 50% popusta na sve radove stvorene kao odgovor na pandemiju Covid-19. Sve ovo – i još više – urađeno je imajući na umu jednu stvar – Re:Start budućnosti naše kreativne industrije. Radujem se što ću ponovo videti poslednje dve godine vašeg uvek inspirativnog rada.“

Učesnici iz 38 zemalja mogu da prijave svoja kreativna rešenja koja su prvi put emitovana, objavljena ili primenjena u periodu od 1. januara 2019. do 1. septembra 2021. Rok za prijavu je 13. avgust.

Više informacija možete pronaći na sajtu https://goldendrum.com/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!