Otvorene prijave za European Advertising Certificate!

REGION – European Advertising Certificate (EAC) je pripremni online kurs koji ima za cilj poboljšati znanje mladih profesionalaca o komunikacijskoj industriji.
Ovaj jedinstveni program sertifikacije dostupan je članovima HURA-e koja sprovođenjem EAC-a želi uticati na podizanje nivoa stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje u mladih kadrova u Hrvatskoj.

Prijave na European Advertising Certificate otvorene do 12. marta ove godine, a završni ispit se održava 26. marta. Cena ispita iznosi €560, dok je za članove HURA-e i EACA-e i edcom studente osigurana povlaštena cena od €280.

Ovogodišnji kurs donosi i nekoliko novosti među kojima su potpuno nova platforma s interaktivnim video sadržajem, kvizovima, forumima i live webinarima te mogućnost online tutora. Osim toga nudi kvalitetan sadržaj s modulima o kreativnosti, ulogama klijenata i agencija te proceni efektivnosti kao i širok spektar novog video materijala sa savetima za početnike u industriji te komentarima i preporukama za polaganje ispita.

Više informacija saznajte na linku.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari