test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Otvorene prijave za BalCannes 2024!

BalCannes nastavlja sa isticanjem kreativnih potencijala regije – otvorene su prijave za najkvalitetnije kreativne projekte! Zvanično je dostupan pravilnik ovog regionalnog takmičenja kreativnosti, koje će ponovno zasijati u kompetitivnijem svetlu i definisati komunikacijsku industriju Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije, slaveći najbolje i najoriginalnije u regiji.

NOVE TRŽIŠNE KATEGORIJE: CRISIS RESPONSE, AUTOMOTIVE, IT

U grupi I. Market Mosaic, koja projekte vrednuje i nagrađuje prema poslovnim kategorijama u kojima i inače konkurišu na tržištu: od Hrane, Alkoholnih i Bezalkoholnih pića, Telekomunikacijskih usluga, Zdravlja i farmacije pa sve do kategorija poput Korporativnih komunikacija, uvrštene su i tri nove kategorije: Crisis Response, koja će okupiti projekte kojima je cilj bio da odgovore na krizne situacije pružanjem informacija, podrške i smernica pogođenom stanovništvu i drugim učesnicima; Automotive, u koju će se smestiti novi projekti koji tematizuju automobilsku industriju te IT, kategorija koja će posebno biti usmerena na tehnološke inovacije. Takmičarima će u ovoj grupi biti dostupno čak 15 kategorija.

NOVA GRUPA: POSITIVE CHANGE MOSAIC

Prošla takmičarska sezona BalCannesa posebno je reflektovala činjenicu da su kreativci u regiji usmereni na društvenu odgovornost. Zbog velikog broja prijavljenih, ali i visoko ocenjenih prijava u kategoriji Social Responsibility, takmičenje od ove godine uvodi Grupu II: Positive Change Mosaic, koja sadrži dve takmičarske kategorije: Green Impact, koja će biti usmerena na projekte koji su podstakli korisnike na ekološki prihvatljivije izbore i/ili povećali popularnost ekološki prihvatljivih proizvoda i usluga koje uključuju ekološki osvešćenje poruke; te Community Care, koja će proslaviti marketinške napore koji su bili efektivni u rešavanju određenog društvenog problema.

DVOGODIŠNJI KVALIFIKACIJSKI PERIOD

Moguće je prijaviti celovite, integrisane kampanje, kao i pojedinačne, jedinstvene delove unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju sprovedenu tokom dvogodišnjeg kvalifikacijskog perioda od 20.8.2021. do 16.11.2023. Prijava na BalCannes jako je jednostavna – dovoljno je ispuniti prijavu te priložiti kratki video zapis, a sve informacije o prijavi dostupne su u pravilniku takmičenja.

Rani prijavni rok traje do 17.10., dok kasni prijavni rok završava se 16.11.2023. O najboljim radovima i ovoga će puta odlučivati žiriji sačinjeni od profesionalaca iz redova agencija i klijenata. Poseban žiri činiće predstavnici vodećih strukovnih medija u regiji sa specijalizovanim pristupom te najbolji rad po svojim kriterijumima nagraditi nagradom koja će odabrani projekat istaći u BalCannes Reportu – BalCannes Editor’s Pick Award.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

4,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!