Otvorene prijave za BalCannes 2020 – besplatne i pojednostavljene!

REGION – BalCannes nastavlja biti uz agencije i regionalnu komunikacijsku industriju i u posebnim okolnostima – prijave su bitno pojednostavljene i besplatne za sve, uz naknadu samo za 25 najboljih projekata BalCannesa.

Opet se nudi jedinstvena prilika za prezentovanje svog rada pred klijentima iz cele regije: do 4. septembra otvorene su prijave za BalCannes! Komunikacijska industrija izazovne okolnosti već mesecima uspešno prevladava kreativnošću, inovativnošću i veštom komunikacijom – stoga je BalCannes odlučio podržati napore industrije i celoj regiji pokazati najkvalitetnije agencijske projekte tokom protekle godine.

Prijave su bitno pojednostavljene – dovoljno je ispuniti jednostavan obrazac te uz njega priložiti kratki video (na matičnom ili engleskom jeziku, s titlovima ili bez njih) već ranije korišćen za projekat. Svi se mogu prijaviti besplatno – uz naknadu za učestvovanje samo za 25 odabranih najkvalitetnijih regionalnih projekata.

I ove godine tri žirija BalCannesa – predstavnici klijenata, agencija i medija – odabraće dobitnike devet lavova koji su pokorili zakone komunikacijske džungle i time zaslužili priznanja u sledećim kategorijama: Najbolja BalCannes agencija, Najbolji BalCannes projekat, Posebna nagrada žirija klijenata, Posebna nagrada žirija agencija, Posebna nagrada žirija novinara, Najbolji projekat za inostrano tržište, Najbolji regionalni projekat, Nagrada za hrabrost klijenta i New normal – vandredna nagrada u vandrednim okolnostima!

Mali projekti ili velike kampanje; domaći projekti, ali i oni za strana tržišta, pre korone ili u novom normalnom – sve dok su ostvareni od 1. 5. 2019. do 4. 9. 2020. – možete ih prijaviti na BalCannes i s njima se predstaviti klijentima iz čak 8 zemalja te proširiti dobar glas o svojoj agenciji.

Više informacija pronađite ovde.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari