Otvorene prijave za ADFEST 2019!

SVET – ADFEST otvorio je prijave za ADFEST 2019 Lotus Awards nagrade. Festival i dodela Lotus nagrada održaće se u PEACH Royal Cliff Hotels Group u Pattayi na Tajlandu, od 20. do 23. marta 2019.

ADFEST je uveo četiri važne promene u kategorijama Lotus nagrada za sledeću godinu. Naime, uvedena je nova eCommerce Lotus kategorija koja će odati priznanja inovatorima i kampanjama u polju online maloprodaje. Takođe, preimenovana je kategorija Promo Lotus, koja se sada zove Brand Experience & Engagement Lotus. Kategorija Radio Lotus takođe je preimenovana, i sada se zove Audio Lotus kako bi pratila inovacije koje se pojavljuju unutar kategorije radija sa razvojem podcasta i digitalnih tehnologija, dok će kategorija Brandend Content Lotus od naredne godine nositi naziv Branded Entertainment Lotus.

Jimmy Lam, predsednik ADFEST-a, kaže: „Odluka o uvođenju eCommerce Lotus kategorije prepoznaje porast eCommercea u ovom digitalnom dobu, i verujemo da će sektor nastaviti rasti jer se ponašanje potrošača sve više prebacuje u društvo bez gotovine. Neke Lotus kategorije sledeće godine takođe menjaju naziv kako bi odražavale njihove inkluzivnije definicije.“

Najprestižnije kategorije ADFEST-a su INNOVA Lotus, koje odaju priznanje najinovativnijim idejama regiona i Lotus Roots, jedina nagrada na svetu koja slavi kreativni uticaj lokalne kulture.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.adfest.com/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari