today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Otvoren konkurs za Disrupt nagrade 2021!

Disrupt nagradni konkurs je organizovan sa ciljem da promoviše kompanije, agencije, udruženja i pojedince, koji su se posebno istakli u oblasti Disrupt inovacije ili Disrupt komunikacije, i tokom teške 2021. godine, uspeli da svojim aktivnostima ostvare uspeh i povuku društvo napred. Konkurs je otvoren 1. februara, a prijava radova traje do 15. marta 2022. godine. Javno proglašenje pobednika je planirano za 1. april.

Pravo na učešće imaju svi koji smatraju da se njihovi radovi (iz bilo koje oblasti) mogu svrstati u Disrupt, a to podrazumeva da su inovativni u smislu rešenja određenog problema (Disrupt inovacija) ili neobični/drugačiji u smislu komunikacije (Disrupt komunikacija). Projekti koji učestvuju na konkursu moraju biti osmišljeni i realizovani (javno ili interno) na teritoriji Srbije, najvećim delom tokom 2021. godine.

Radovi se prijavljuju elektronski, putem online fome koja se nalazi na sajtu  https://adamstudio.rs/, a glavne kategorije za prijavu opredeljuju pretežnu delatnost kojom se bavi organizacija koja prijavljuje rad.

Stručni žiri, sastavljen od vhunskih profesionalaca iz različitih oblasti, davaće svoj sud o tome koji radovi zaslužuju Disrupt nagradu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!