Otvoren konkurs za 9. generaciju Mladih lidera

Konkurs za 9. generaciju programa Mladi lideri otvoren je od 7. do 20. septembra u pono─ç.

Program Mladi lideri pokrenuo je Delta Holding pre 8 godina sa ┼żeljom da mladim, obrazovanim ljudima bez iskustva pru┼żi priliku da svoju karijeru zapo─Źnu u jednoj od najuspe┼ínijih kompanija na na┼íim prostorima.

Tokom trajanja konkursa svi zainteresovani kandidati mo─çi ─çe da se prijave za jednogodi┼ínji pla─çeni program u kome mladi i talentovani ljudi rade u vi┼íe sektora u ─Źlanicama poslovnog sistema Delta Holding, sti─Źu dodatna znanja i usavr┼íavaju se. Najbolji me─Ĺu kandidatima dobi─çe priliku da ostanu u Kompaniji nakon zavr┼íetka programa.

„Jako nam je va┼żno ┼íto smo tokom krize izazvane Covidom-19 uspeli ne samo da sa─Źuvamo sve biznise, da radimo na svim aktivnim gradili┼ítima, ve─ç i da nastavimo sa zapo┼íljavanjem mladih obrazovanih ljudi. To je va┼żno za Deltu kao kompaniju, ali i za Srbiju, jer je izvesno da bi zna─Źajan deo njih sre─çu potra┼żio u nekoj drugoj zemlji“, ka┼że Monika Pej─Źi─ç, direktor ljudskih resursa Delta Holdinga.

Konkurs je otvoren za sve mlade ljude koji su nedavno zavr┼íili ili privode kraju studiranje na fakultetu bilo kog usmerenja. Prijavljivanje na konkurs mogu─çe je isklju─Źivo onlajn, na slede─çoj adresi: https://mladilideri.rs/konkurs/

Do sada se za program prijavilo vi┼íe od 21.000 ljudi, jednogodi┼ínju obuku je pro┼ílo njih 235, a ─Źak 34 danas je na rukovode─çim pozicijama u Kompaniji.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari