Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Otvorene prijave za Croatia Effie 2014

Pobjednici Effie Croatia 2013[1]REGION – U nedelju, 1. decembra zvanično su otvorene prijave za peto izdanje marketinškog takmičenja Effie Croatia 2014 koje nagrađuje agencije, oglašivače i kampanje koje su postigle veliki tržišni uspeh temeljen na učinkovitosti i strateškom promišljanju komunikacija. Hrvatsko takmičenje Effie organizuje HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) prema svetskoj licenci Effie Worldwide organizacije.
Od mnogih novosti i unapređenja koje donosi ovogodišnje izdanje takmičenja najvažnije su one iz domene rada žirija. Naime, od ove godine Effie ocenjivanje sprovešće se u dva kruga s dva različita sastava žirija za svaki krug kako bi se osigurali što objektivniji rezultati. Novost je i Effie obrazac za prijavu s detaljnim pitanjima u određenim segmentima i manjim prostorom dostupnim za odgovore što će pomoći jasnijem uvidu u radove i kvalitetnijim odlukama žirija, a sve prema uzoru na svetsko takmičenje. Kako bi učesnici imali dovoljno vremena za prezentaciju svojih projekata žiriju, prijave će biti otvorene čak četiri meseca.
Kao i do sada Effie žiri će tokom prijavnog perioda proći posebnu edukaciju koja uključuje stručnu podršku svetskog konsultanta za Effie i Nielsenov pregled stanja tržišnih kategorija, čime će se osigurati kvalitetne odluke te izbor pobednika u skladu sa svetskim normama.
Na Croatia Effie 2014 mogu učestvovati radovi i kampanje koje su se sprovodile u Hrvatskoj u periodu od 1. jula 2012. do 31. decembra 2013. godine, a proglašenje dobitnika održaće se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija sredinom maja. Projekti koji su počeli pre navedenog perioda ili su završili naknadno takođe će moći učestvovati, ako su se barem delom sprovodili u zadanom periodu i ukoliko postoje podaci koji se odnose na zadati period.

Sve informacije o takmičenju Effie i načinu prijave od ove godine će biti dostupne na novim internetskim stranicama http://www.effie.hr.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!