Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Otkazan Golden Drum 2020

REGION – Kao odgovor na globalnu situaciju, festival Golden Drum otkazuje ovogodišnje izdanje. Sledeće izdanje festivala zakazano je za oktobar 2021. godine.

Teška odluka je doneta s obzirom na nedostatak garancije slovenačke vlade da će biti dozvoljeno organizovanje masovnih događaja do oktobra, i što je još važnije, uzeta je u obzir sigurnost prijatelja festivala, partnera i klijenata. Na osnovu ovih faktora i povratnih informacija partnera, organizatori veruju da je odlaganje festivala do 2021. u najboljem interesu svih učesnika.

U svetlu pandemije i njenog potencijalno destabilizujućeg efekta na ekonomije širom sveta, ova odluka je teško doneta, a organizatori se već raduju ponovnom susretu sledeće godine.

Golden Drum poznat je kao svetski najsrdačniji festival. Pošto su pažnja i prioriteti, kako društva tako i preduzeća u globalu, sada usmereni na neke druge stvari, dok je naša industrija fokusirana na zaštitu svojih kompanija, zaposlenih i klijenata, vreme koje se oslobodilo odlaganjem festivala izgleda kao prava stvar. U međuvremenu, mnogo toga se može naučiti i inovirati.

Mojca Briščik, predsednica festivala je rekla tim povodom: „Festival je tokom godina prevazišao mnoge izazove, velike i male, ali ni jedan nije bio nalik ovome s kojim se danas suočavamo. Ostali smo zatečeni pandemijom i njenim uticajem na život, ali ona nudi i dragocenu šansu da redefinišemo svoju industriju. Možda je vreme da izmenimo svoje perspektive i ponovo otkrijemo osnovne vrednosti koje smo nekako izgubili usput. Kako vreme promena u osnovi pokazuje, sve se odnosi na ljude. Bez njih nema kampanje, nema nagrade. Svakako, ljudi naše industrije su ti koji zavređuju naše najdublje poštovanje.“

Tokom godina, festival je okupio više od 32.000 profesionalaca iz preko 40 zemalja širom sveta. Preko 44.000 prijavljenih radova za takmičarski deo festivala koji su se borili za prestižne nagrade Golden Drum. U svojoj dugoj tradiciji, festival nikada nije odložen, pa potez da se ovaj preskoči nije olako donet.

Polona Simšič, generalna direktorica festivala je dodala: „Apsolutno smo se nadali da ćemo ovg oktobra moći da organizujemo festival, u svom punom sjaju, ali postaje jasno da to jednostavno neće biti moguće. Golden Drum je festival zajednice, mesto gde se sklapaju nove poslovne veze i rađaju prijateljstva, svake godine. Njegova atmosfera se ne može u potpunosti preneti virtuelnim iskustvom. Mi smo u početku razmišljali o online izdanju festivala, nudeći besplatne prijave i online procenjivanje radova, kao alternativu, ali nakon debate sa našim Ambasadorima, članovima Hall of Fame, marketarima, agencijama, doneta je odluka o otkazivanju. To ne znači da će festival prevideti sjajne radove koji su kreativci uradili tokom tekuće sezone! Budući da nismo u mogućnosti da proslavimo najbolje i najhrabrije ove godine, odlučili smo da održimo dvogodišnji period kvalifikacija za sve radove na našem sledećem festivalskom izdanju. Ne možemo da dočekamo da se ponovo vidimo uživo i Re:Start the Future at the Slovenian Riviera.“

Golden Drum se raduje ponovnom povezivanju sa vama 2021. godine, kada festival preusmerava fokus na mlade profesionalce, istovremeno uvodeći nove formate i promene u takmičarski deo festivala.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!