test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Original ti!

U skladu sa interesovanjima mlade ciljne grupe, kao i sa najaktuelnijim trendovima u oglašavanju, LPT je proizveo kampanju za domaći brend čokoladica Sweeet sa jedinstvenim interaktivnim konceptom. Kampanja „Original ti“, nastala od ideje da je lična neponovljivost jedna od najvećih vrednosti, u digitalnoj razradi predstavlja tematsku platformu u okviru koje Sweeet ljubitelji mogu da izraze sve ono što njih čini posebnima. U ATL komunikaciji predstavljena je pesma „Original ti“, specijalno napravljena za potrebe kampanje, dok u BTL aktivnostima ova pesma zadobija svoje dalje razrade i odjeke upravo kroz reakcije ciljne grupe na nju. Na ovaj način, Sweeet brend identitet raste i formira se zajedno sa onima kojima je namenjen.
A kada dobijete inspiraciju za obradu u svom fazonu, podelite to sa Sweeeterima i pridružite se konkursu „Tvojih Sweeet minuta“ koji vam može doneti snimanje muzičkog spota!

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!