today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Online svet na nekoliko sati prešao u offline ambijent

Tokom vikenda održan je zanimljiv performans (flash mob) u centralnoj ulici u Beogradu. Online svet je na nekoliko sati prešao u offline ambijent. Ljudi su reagovali pozitivno i bili veoma zainteresovani da učestvuju u Internet akciji, izvan računara.
Naime, za vikend je svaka radnja u Knez Mihailovoj ulici bila uokvirena u svoju web stranu, koju od sada pa na dalje mogu vrlo lako, brzo, jednostavno i besplatno da naprave. Zapravo, radi se o Kioskpages.com platformi, novom startapu u Srbiji .
„Glavni cilj ove kampanje bio je da pokažemo ljudima kako mogu pametno da koriste Internet. Da pokažemo da je online tržište veliko i da je u razvoju, pogotovo kod nas, a u koliko žele da se promovišu preko interneta to mogu lako i besplatno da urade preko našeg sajta“, rekla je Nina Miloš, PR menadžerka KioskPages-a.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!